USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

СБУ допитує Наливайченка

21 Вересня 2017 15:36
Служба безпеки України допитує колишнього Голову СБ Валентина Наливайченка, йдеться на сайті установи.

СБУ України розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України у ході якого досліджуються факти сприяння працівниками правоохоронних органів, у тому числі і Служби безпеки України, колишнім високопосадовцям та керівникам правоохоронних органів у незаконних перетинах державного кордону України протягом 2014 – 2015 років.

У вказаному провадженні, зокрема, встановлено, що у 2014-2015 роках працівники СБ України організували незаконний перетин державного кордону України одним із колишніх керівників СБ України, який разом із лідером ГО «Український вибір» В. Медведчуком здійснив декілька вильотів до Російської Федерації без проходження прикордонного та митного контролю.

За цим фактом одному із працівників СБ України вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України.

Під час розслідування виникла необхідність допитати як свідка колишнього Голову СБ України В Наливайченка у зв’язку із чим останній з суворим дотриманням вимог, встановлених чинним кримінальним процесуальним законодавством України, був викликаний на допит до СБ України та 21.09.2017 допитується щодо відомих йому обставин вчинення вказаного вище кримінального правопорушення.

Зауважимо, що скандальний активіст з Волині Назар Романюк, який, свого часу очолював волинське відділення громадської організації «Український вибір», створений Медведчуком, а нині є керівником волинського осередку руху колишнього керівника СБУ Валентина Наливайченка «Справедливість», причетний прориву державного кордону, здійсненого екс-губернатором Одеської області Михеїлом Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 21 Вересня 2017 22:25
Всих хто ще не сидив треба терминово СБУ посадити на видситку на пару рокив! И так буде с кожним хто свититься в засобах масовой информации!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus