USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сенатори США відвідали Донбас

31 Грудня 2016 22:21
Американські сенатори Джон Маккейн, Ліндсі Грем та Емі Клобучар разом з президентом України Петром Порошенком відвідали підрозділ морської піхоти біля Маріуполя.

Про це повідомляє DW.

Президент України Петро Порошенко та делегація американських сенаторів у суботу, 31 грудня, відвідали командний пункт підрозділу морської піхоти Військово-морських сил України, який тримає лінію оборони в Широкиному, де привітали морських піхотинців з прийдешнім Новим роком. Про це повідомляється на сайті глави української держави.

Американським сенаторам - Джону Маккейну, Ліндсі Грему та Емі Клобучар - Порошенко вручив українську нагородну зброю. Напередодні президент України вже нагородив сенатора Джона Маккейна орденом Свободи та відзначив орденом Ярослава Мудрого сенатора Ліндсі Грема за вагомий персональний внесок у зміцнення відносин між Україною та США.

Маккейн у Широкиному заявив, що співпраця між США та Україною є важливою для безпеки українських кордонів. "У 2017 році ми переможемо загарбників і відправимо їх туди, звідки вони прийшли. А Путіну я хочу сказати, що він ніколи не зможе позбавити українців свободи та незалежності. Ваша боротьба - це наша боротьба, і ми переможемо разом", - цитує сенатора агентство "Інтерфакс-Україна".

У рамках візиту до Донецької області Порошенко взяв участь у запуску системи раннього виявлення, попередження та ідентифікації цілей AEROS, яка розміщена в Маріуполі, а також передав прикордонникам легкоброньований катер UMC-1000, 16 броньованих автомобілів та нове озброєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Січня 2017 05:39
Злили так злили,
Ігор Показати IP 1 Січня 2017 11:47
Ото подвиг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus