USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Школа села Ставки отримала нове музичне обладнання

23 Квітня 2018 23:02
Загальноосвітній школі І-ІІ ст. села Ставки Турійського району закупили нове музичне обладнання. А стало це можливим завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та депутату обласної ради від УКРОПу Вячеславу Рубльову.

Про це повідомляє пре-служба волинського УКРОПу.

Урочиста презентація проекту у школі Ставки відбулася за участю депутата Волинської обласної ради, радника голови облради Вячеслава Рубльова, вчителів закладу та батьків.

У піснях і танцях талановиті школярі представили гостям заходу несподівану тему – збереження природи. Вболівання за рідний край, шанобливе ставлення до навколишнього середовища, глибока обізнаність із екологічними проблемами та музична майстерність дали змогу команді учнів школи «ЕCO-SAVE»уже привезти нагороду із конкурсу екологічних агітбригад.

«За допомогою Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і Вячеслава Рубльова ми реалізували проект – придбали нову сучасну апаратуру, - розповіла директор школи, керівник проекту, член партії УКРОП Віра Вітрук. - Учні школи є переможцями обласних і районних конкурсів музичного мистецтва, тому нова музична апаратура необхідна для їхнього подальшого творчого росту».

Директор навчального закладу висловила сподівання про підтримку школи ще у забезпеченні комп’ютерною технікою. Ініціативність і небайдужість керівника дає змогу розвивати заклад із залученням місцевих фермерів, педагогічного колективу і батьків, які охоче відгукуються на усі її починання.

«Приємно реалізовувати проект для підтримки таких талановитих дітей, - зазначив депутат облради Вячеслав Рубльов. – Це перший крок, який спільно зробили для розвитку громади. Фонд Ігоря Палиці підтримує ініціативи, що стосуються технічного забезпечення навчальних закладів, спортивних потреб молоді. Можна також скористатися коштами обласного бюджету, що виділяються для реалізації міні-проектів».

Крім того, вчителю фізкультури школи від Фонду вручили футбольні м’ячі.

«Уже переконалася, що укропівці допомагають простим людям, школам, садочкам і ФАПАм, - розповідає педагог навчального закладу Тамара Кочергіна. - Школа варта такої уваги і підтримки. Учні займають високі місця із предметних олімпіад, а це значить, що вчителі самовіддано працюють. Хай сільська школа буде, хай розвивається і розбудовується, а талановиті дітки отримують більше можливостей для вдосконалення».

Під час зустрічі із громадою, селяни попросили вирішити ще одну їхню проблему – допомогти встановити дитячий майданчик. Кажуть: в їхньому населеному пункті це дуже необхідна річ.

«У селі більше 40 дітей дошкільного віку, а немає місця, де їм з мамами проводити час, щоб з користю, рухливими іграми, - розповіла жителька села Анна Сверська . – Дуже потрібний майданчик із гойдалками, гірками, забавами для дітей».

Таку ініціативу підтримали усі учасники заходу. Вячеслав Рубльов запропонував сільським активістам визначитися із місцем для дитячого майданчика, узгодити всі земельні питання і підготувати проект, аби у співфінансуванні із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» облаштувати ігрову зону для малечі.

«До обладнання майданчика мають бути ще залучені кошти сільської ради і жителів села, тоді громада ретельно піклуватиметься за його збереження, не допускатиме недбалого поводження із майном, - переконаний депутат. - На літо можемо запланувати такий спільний проект. Треба усе зробити максимально ефективно для діток, для їх здоров’я. Маємо тільки разом розбудовувати і Волинь, і Україну».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus