USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки витримав новенький асфальт у Нововолинську

1 Липня 2014 11:29
Асфальт, покладений два тижні тому на мікрорайоні Шахтарському у Нововолинську, провалився. Про це інформує Нововолинськ діловий.

Місяць тому працівники «Нововолинськтеплокомуненерго» проводили роботи поблизу Свято-Духівського Собору. Неквапно кладучи новий трубопровід, комунальникам таки довелося зірвати асфальтне покриття на проїжджій частині вулиці Соборної та тротуарах.

Наближалися релігійні свята і привести до ладу територію поруч із Собором поспішали. Проте, заново укладений асфальт, просів неочікувано швидко. І не лише на тротуарах, але й на проїжджій частині.

Отак виглядала дорога і тротуари два тижні тому:


Ось такий сумний вигляд має "новенький" асфальт сьогодні:





Грунт просів, а з ним - і недешеве дорожнє покриття. Щоправда, комунальники одразу підсипали ями щебнем дрібної фракції. Проте це проблеми не вирішило.

Водії скаржаться на камінці, що вилітають з-під колес і можуть побити скло. Пішоходи тільки стенають плечима, коли обходять яму, мовляв, коли вже та влада запрацює по-новому.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, як у Нововолинську ремонтують дороги в зливу. А також редакція публікувала репортаж про стан доріг на Волині.

До слова, за 50 метрів від будівлі Нововолинської міськради красується не менш "приваблива" яма.

Автором цього шедевру є "Водоканал", працівники якого у цьому місці лагодили трубу. Після проведення ремонтних робіт, покриття заасфальтували. Як виявилося, поспішно. Бо вже за тиждень асфальт таки просів і яму довелося підсипати щебнем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus