USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Слідство щодо ДТП, у якій загинула лучанка, затягують, - адвокат

13 Січня 2017 08:31
Через 4 місяці після аварії правоохоронці не провели жодної експертизи. Про це заявив адвокат Дмитро Тиновський, який представляє у цій справі інтереси чоловіка та доньки загиблої, інформує ВолиньPost.

Нагадаємо, що в серпні на проспекті Перемоги сталася аварія. Як повідомляли тоді очевидці аварії жінка переходила дорогу в невстановленому місці. Вона не розрахувала траєкторію руху та не встигла проскочити перед автомобілем і потрапила від колеса. Від удару жінка знепритомніла, а медики, які прибули на місце аварії госпіталізували її одразу до реанімаційного відділення Луцької міської клінічної лікарня.

У пацієнтки були політравми черепно-мозкової коробки. Увесь час вона перебувала на штучній вентиляції легень. До свідомості так і не приходила. Більше тижня лікарі боролись за життя жінки, проте врятувати її таки не вдалось.

«Слідство по цій справі не проводиться. Кілька тижнів назад справу передали до Головного управління Нацполіції, до цього вона була у міськвідділі. Але за цей час не було зроблено жодної експертизи. А чоловіка та доньку померлої жінки лише позавчора визнали потерпілими у цій справі», - розповів Дмитро Тиновський.

Та додав, що наразі розшукують свідків цієї аварії, задля того, аби відтворити та з’ясувати обставини трагедії. Відтак, усіх, хто має будь-яку інформацію щодо цієї аварії, просять писати на електронну пошту [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus