USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні вийшов останній номер газети «Слово Волині»

28 Квітня 2016 14:47
У четвер, 28 квітня 2016 року, вийшов останній номер волинської обласної газети "Слово Волині". Про це повідомила головний редактор "Слова" Наталка Шепель на сторінках газети, - повідомляє Конкурент.

"Шановні наші читачі! І ті, які з нами були протягом цих чотирьох років. І ті, які приєдналися нещодавно. Шкода, що таку звістку доводиться приносити напередодні Великодня – великого свята перемоги життя над смертю. Але з гумором, притаманним нашій редакції, ми поряд із цією прощальною редакторською колонкою кажемо: "Все на краще". Тому що життя саме так і влаштоване: радість і сум завжди поряд", – пише Наталка Шепель.

"Отже, так склалися обставини, що "Слово Волині" змушене зупинити свій вихід. Через цілу низку причин ми не можемо сказати, коли він відновиться. Уклінно просимо вибачення в наших передплатників: саме такого розвитку подій у середині року ми, на жаль, не змогли передбачити. Але завдяки професійним консультаціям керівників Волинського відділення "Укрпошти" вдалося домовитися про те, що замість "Слова Волині" ви будете отримувати "Сім'ю і дім" – видання, яке також полюбляє живі волинські історії, має, як і ми, 16 сторінок. Перші кілька травневих номерів цієї газети виходитиме з позначкою "Слова Волині", – зазначено на сторінках газети.

Також редактор подякувала своєму колективу за плідну працю.

До речі, "Слово Волині" не потрапляло в роздрібну мережу ще з 22 березня 2016 року, а розповсюджувалося тільки за переплатою.

Як повідомила "Конкуренту" Наталія Шепель, із 1 травня сайт перебуватиме на реконструкції, і, можливо, пізніше відновить свою роботу.

Щодо телеканалу "Слово Волині", то він далі мовитиме в ефірі згідно з ліцензійними зобов'язаннями. Як відомо, вплив на прийняття рішень щодо "Слова Волині" має один із засновників групи "Континіум" Степан Івахів.

Нагадаємо, наприкінці 2015 року припинили вихід волинські газети "Віче-інформ" та "Хроніки Любарта", натомість почало виходити друком щотижневе видання Волинські Новини. Так, перший номер нового обласного тижневика Волинські Новинипобачив світ 4 лютого.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
перехожий Показати IP 28 Квітня 2016 14:57
Почалося масове самогубство олігархів і їхніх рупорів
о.Іван Показати IP 28 Квітня 2016 14:57
коментар було видалено
ххххх Показати IP 28 Квітня 2016 15:19
скора газечикам не буде чи і торгувати , всі закриються
да Показати IP 28 Квітня 2016 15:20
зажав івахів грошенят, от і мусили "піти"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus