USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Справу «чорної бухгалтерії» регіоналів хочуть поховати, тиснучи на «потрібних» експертів

13 Листопада 2016 16:44
Впливові українські політики зацікавлені у припиненні розслідування справи "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Про це повідомив колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак, повідомляє Dt.ua. Як ідеться в повідомленні, тиск на "потрібних" експертів зведе нанівець розслідування.

Він зазначив, що результати почеркознавчої експертизи будуть одним із багатьох джерел доказів. На них можна буде базувати юридичні рішення про виведення тих чи інших осіб з-під кримінальної відповідальності.

"Політичний вплив може надаватися як безпосередньо на органи розслідування, так і на інститути, причетні до розслідування. Скажімо, на експертні установи та конкретних спеціалістів, які проводять почеркознавчі експертизи, щоб домогтися потрібного висновку щодо певних осіб, які робили записи і ставили підписи в матеріалах "чорної бухгалтерії" ПР. Досить, щоб експерт дав висновок, що ідентичність підпису або почерку встановити неможливо. А далі - вже справа техніки", - пояснив Трепак.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЧОРНІЙ БУХГАЛТЕРІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ «ЗАСВІТИВСЯ» ЕКС-ОЧІЛЬНИК ВОЛИНІ, - ЗМІ

Так, з його слів, можна буде вивести з цієї справи ключових фігурантів. Він додав, що після цього суспільство почнуть переконувати в тому, що подальше розслідування безперспективне.

Учора повідомлялося, що НАБУ не завадила покинути країну фігуранту справи «чорної бухгалтерії» регіоналів - Євгену Калюжному, брату екс-депутата Верховної Ради, регіонала Віталія Калюжного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 13 Листопада 2016 17:05
деклараці діючих чиновників показали що амбарна книга це нищеь=броди...
ніхто і ні Показати IP 13 Листопада 2016 17:31
на кого не тисне! ворон ворону око не викльовує! не смішіть тим "тисненням"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus