USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Справи загиблих на Майдані об'єднали у одне масове вбивство

23 Лютого 2014 12:21
Генеральна прокуратура об'єднала справи по факту вбивства людей під час мирних акцій протесту в одне провадження.

Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з контролю за діяльністю прокуратури Олег Махницький з трибуни парламенту, - пише Українська правда.

"Вони розслідуються по факту спроби використати зброю під час масових акцій, розслідується факт масового вбивства людей вищим силовим керівництвом держави", - зазначив він.

Махницький повідомив, що раніше вбивства, які були здійснені на Майдані, були розкидані по окремих кримінальних справах.

"Ви розумієте, що міліція розслідувала справи, де людей вбивала міліція", - сказав уповноважений ВР.

Крім того, він повідомив, що наразі майже всіх заарештованих під час мирних протестів відпущено на волю, за гратами залишаються 3 активістів, яких буде звільнено якнайшвидше.

Махницький наголосив, що всі кримінальні справи проти протестувальників будуть закриті, а самі активісти будуть звільнені за реабілітуючими обставинами, а не на підставі закону про амністію.

"Ці люди мають бути виправдані", - резюмував він.

Як відомо, у МОЗ повідомили, що станом на 18.00 22 лютого у період з 18 лютого внаслідок сутичок у центрі Києва загинули 82 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus