USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Статус учасника бойових дій отримали ще 12 бійців з Ковельщини

24 Червня 2015 10:43
Дванадцять мешканців Ковеля та Ковельського району отримали статус учасника бойових дій. Про це йдеться на сайті Ковельської районної ради.

Урочисте вручення посвідчень бійцям відбулося під час засідання 46-ої сесії районної ради 6-го скликання у вівторок, 23-го червня.

Так, у сесійній залі Будинку рад відзначили мужніх захисників, які брали участь в бойових діях щодо захисту державного суверенітету, територіальної цілісності та безпосередньо в зоні проведення антитерористичної операції та заслужили статус учасника бойових дій, який відтепер надає їм право клопотати для себе та своєї родини про додаткові соціальні гарантії від держави.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Ігор Верчук, військовий комісар Ковельського ОМВК Сергій Гладун, заступник голови районної ради Галина Коляда вручили посвідчення учасників бойових дій:

Інні Федорук з села Пісочне, Василю Антонюку з села Перковичі, Юрію Бобку з села Калиновник, Миколі Голярчуку з села Заріччя, Богдану Кітікову з села Зелена, Миколі Мишку з села Вербка, Сергію Мякоті з села Колодниця, Володимиу Осійчуку з селища міського типу Люблинець, Сергію Остапчуку з села Майдан, Олександру Панасюку з села Дубове, Станіславу Рибчуку з села Воля-Ковельська, Андрію Слюсарчуку з села Вівчицьк.

Зі словами великої вдячності за героїчні вчинки, за віру в перемогу над агресором звернувся до бійців Віктор Козак. Він подякувавхлопцям за сумлінне виконання службових обов’язків у зоні АТО. Народний аматорський хор працівників культури району «Вишиванка» виконав «Многії літа». Аплодуючи стоячи, присутні у залі висловили свою шану і повагу учасникам бойових дій.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що статус учасника бойових дій отримали понад тисяча волинян. Із них практично усім призначили пільги на оплату житлово-комунальних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus