USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Стратегію розвитку Волині до 2020 року представлять вже цієї весни

21 Січня 2015 15:45
Більше півроку волинські чиновники розробляють довготривалу стратегію розвитку Волині. Кажуть, що вже скоро вона буде готова, втім, ще залучають охочих до її формування.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин вчора, 20-го січня.

«Вже з літа 2014-го року ми розробляємо нову стратегію розвитку Волині. Вона буде блокова, формуватиметься на головних стратегічних планах розвитку регіону. Ця стратегія має бути напрацьована на березень-квітень. Прошу депутатів та всіх небайдужих людей долучитися до її формування», - звернувся до присутніх перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Зауважимо, що стратегія розвитку до 2020-го року передбачає комплекс заходів у сфері сільського господарства. Зокрема планують організувати овочесховища та міні-переробні заводи для аграрної продукції.

Нагадаємо, про те, якою має бути стратегія розвитку «Волинь 2015» і «Волинь 2020» визначалися під час засідання громадської ради при облдержадміністрації.

Окрім того, раніше експерти-економісти нагадували, що Волинь – високодотаційний регіон і, аби область «не просила милостині», необхідно негайно зробити рішучі кроки.

Також Луцька міська рада відновила роботу над створенням стратегії планування розвитку обласного центру на довготривалий період.

Редакція інформувала й про те, що громадські активісти розроблюють стратегію планування розвитку Луцька на 2015-2030 роки й готові представити свої пропозиції вже у 2015-му. Як повідомляв голова правління ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» Петро Гоцалюк, - стратегічний план розвитку міста повинен базуватися на розвитку інфраструктури, туристичної галузі й створення ІТ-кластеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Січня 2015 16:10
По этому лучше почитайте точку зрения нынешнего руководителя Полтавы: http://poltava.to/news/32005/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus