USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суд відмовив в обранні запобіжного заходу керівнику Маневицького ЛГ

15 Грудня 2016 13:22
Представники трудового колективу Маневицького лісгоспу зібралися вчора, 14 грудня, біля приміщення Луцького міськрайонного суду на підтримку свого керівника Володимира Радіона, якому інкримінують розтрату державного майна. Прокуратура подала звернення про застосування запобіжного заходу щодо Володимира Радіона (арешт/домашній арешт/застава).

14 грудня суд розглянув справу маневицького лісничого. Тема звинувачення – акти виконаних робіт державного підприємства «Геодезія» за 2011 рік, а саме йдеться про визначення меж лісгоспу «Поліський», де на той час Радіон був керівником. Згідно з версією прокуратури, акти фіктивні, а роботи виконані не були. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

З огляду на покази свідків (їх по справі проходило 5, але приїхало аж 17), на суді з’ясувалося, що роботи насправді були виконані, а звинувачення були сфабриковані.

Тож суд відмовив в обранні запобіжного заходу начальнику Маневицького лісгоспу Володимиру Радіону.

Нагадаємо, днем раніше, 12 грудня,у Луцьку під стінами прокуратури за участю працівників Маневицького лісгоспу та громадських діячів області відбувся мітинг на підтримку маневицького лісничого (на головному фото). Зі слів працівників лісгоспу, фабрикування справ проти Володимира Радіона робиться заради того, аби усунути його з посади та замінити на більш "зручного" для керівництва Волинського ОУЛМГ – а саме, начальника Олександра Квартирка та його заступників. Люди вимагали припинити свавілля Кватирка та усунути його з посади.

Присутній на мітингу депутат Волинської облради, керівник фракції УКРОП Вячеслав Рубльов в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив, що це питання має бути винесене на сесію обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Пропозиція Маневич Показати IP 15 Грудня 2016 14:21
О, що робить бурштин та найбільша територія лісистості та цінних порід деревини із зажерливими колісниками та кватирками. В них аж очі вилязать, щоб усе це прихапати до своїх жирних, липких рук. вони думають їм це вдастя, фіг вам. Он як робочі заступаються за свого керівника лісгоспу. Молодці хлопці та дівчата, втріть носа тій банді кримінальних членів
Лана Показати IP 15 Грудня 2016 14:57
В цьому році і в минулому були спеціально підпалені ліси, щоб під згорілими деревами, вивозити здоровий кругляк. Цей і минулі злочини потрібно розкрити і карати за законом України. Нехай правда і закон відбудеться, адже скільки можна грабувати нас, українців і нашу рідну землю. Закон для всіх один!!! Амінь!
Пацик Показати IP 15 Грудня 2016 15:01
Кому ще не ясно, що прокурорчик який взявся за пана володимира куплений бандою колісників та квартирків. І це та особа, яка на себе кожен день дивиться на себе в зеркало і думає, що він зробив щось добре. Прокурори як проститутки, кожен має свою ціну
коханка Показати IP 15 Грудня 2016 16:05
і знов мій саша! залиште його в спокоі він чесний і живе тільки на зарплату ! кватирка чесна людина і хороший коханець
побажання Показати IP 15 Грудня 2016 16:20
Нехай живе і пасеться найгуманніший суд в світі!
Працівник ОУЛМГ Показати IP 15 Грудня 2016 16:57
Туп*й кватирко разом з бандюками колісниками вже не знають за що ще взятися, щоб позбутися ВОЛОДИМИРА РАДІОНА. Скоро ті перевірки (заказні ) будуть штрафувати за те що, не позагрібано в лісах. Адже не має до чого приколупатися тим "кватирковим " перевіркам. Вже цілий рік їздять, а толку нема. Вже думав тут повезе, а ні знову промах. Вже і оксана з поліського підмахнула і всеодно провал. Що знову зробити. Мабуть подамо до суду, за те що дерева в лісі не зрізані стоять і бурштин ще не викопаний. ви краще візміться за оборудки кватирка, колісників, баранів, турянських. О де гроші відмиті, мільйонами. То тут наша прокуратура нічого не бачить. А тут бачиш "соплякі". кожанки з пухом понадівали і думають що вони справедливість творять.
працівник оулмг до Працівник ОУЛМГ Показати IP 15 Грудня 2016 17:47
назви своє ПІП і до тебе "соплякі" в кожанках прийдуть справедливість творити...
Працівник ОУЛМГ до працівник оулмг Показати IP 15 Грудня 2016 18:17
Ні, дякую. З такими "сопляками " не працюю. Не хочу руки замазати..... ви і так в гам....
пан маневицький до працівник оулмг Показати IP 16 Грудня 2016 02:42
ти "сопля", яке зачитувало підозру, ти що мені загрозуєш?????? ти краще про себе подумай, і про своїх рідних. оце загроза. швал* прокуроська
Свобода Показати IP 15 Грудня 2016 17:06
Під тиском неспростовних доказів Кватирко змушений був зізнатися, що, дійсно, мав проблеми з законом і проти нього були відкриті дві кримінальні справи, які пройшли через суди. Як видно із судових документів, САША фігурує в скандальному інциденті, що мав місце 2 жовтня 1996 року: у нетверезому стані, разом із тодішнім директором Маневицького ЛГ Зеником Колісником, він вчинив п'яний дебош, який призвів до стрілянини в барі "Криничка" поблизу села Оконськ Маневицького рн. Винуватці тоді уникли заслуженого покарання через те, що суд застосував до них закон про амністію. І вдруге Олександр потрапив на лаву підсудних уже через корупційні оборудки в лісовій галузі, внаслідок яких, державному підприємству "Володимир-Волинське лісомисливське господарство" було заподіяно матеріяльних збитків на загальну суму щонайменше 107 тис. гривень. Цього разу "гуманний суд" закрив кримінальне провадження знову з формальних підстав - у зв'язку з закінченням строків давності. Після подій Революції гідності таке призначення - ЦЕ ПУБЛІЧНИЙ ПЛЮВОК В ОБЛИЧЧЯ ВСІМ ЧЕСНИМ ВИЛИНЯНАМ. ПРАВДА??????
555 Показати IP 15 Грудня 2016 17:30
Повна маячня. Щодо Радіона застосовано запобіжний захід.
Квач Показати IP 15 Грудня 2016 18:39
Радіону заставу дали. Хватить оди йому співати. Хай Климюк розкаже скільки вкрав для себе і Радіона
Лісник до Квач Показати IP 15 Грудня 2016 21:23
Слухай сюда, ш;аль, поліська затки свій паршивий рот. Ти краще напиши скільки БАРАН, ТУРЯНСЬКИЙ, САХНЮК вивіз "баксів" з ПОЛІСЬКОГО ЛГ. Ти що думає "ксюша" ти не айпишна???. Закрий свій ноут, іди спати. Поки тебе не положили в гроб..
Поцик до Лісник Показати IP 16 Грудня 2016 02:29
Це йде мова про Оксану Барониху???? Правдаж?????
слідчий Показати IP 15 Грудня 2016 20:32
Радіону заставу не дали і про це навіть не було мови. Відсутні мотиви і докази. Якщо би Радіона закривати чи випускати під заставу, то кватирку разом з колісником треба затискати яйця в дверях разом з мошонкою, і тримати затисненими до тих пір, поки вони вкрадені через ТзоВ "Арзу" і інші підприємства з дуже обмеженою відповідальністю кошти не повернуть державі. І поки затиснуті яйця, бити валянком з піском по нирках, щоб харкали кровю. Щодо того, що кватирко почав виховувати Радіона через прокуратуру, то це його агонія. Це - жовта піна з рота. Тризна по його пісочній кар’єрі.
Працедавець Показати IP 16 Грудня 2016 02:46
Правоохоронці, які відкрили провадження - це куплені продажні прокурори волинської прокуратури. пане голинській очистіть свої лави від мусору, поки вас не очистили від волині
zero Показати IP 16 Грудня 2016 08:04
Да що ви там про поліський пишете у нас на сторожі яцина разом з лісівником № 1 миркою стоять вони все пропускають і за всім спостеріають ............на віддалі!!!!!А ще недавно був супермен романюк -сопронюк козак знаний
посадовець Показати IP 16 Грудня 2016 14:52
Хто автор статті? Чому обманює, що запобіжний захід не обрано???
ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ Показати IP 16 Грудня 2016 17:52
Чого чипляєтесь за Радіона,нехай кожен зробить стільки скільки зробив Радіон для лісгоспу і для дюдей.А такі як Квартирко,Турянська ,Баран з Баранесою отаких треба на розстріл і привселюдно щоб інші боялися стільки красти і обманювати людей.Як можна за не повний місяць надати послуг на міліон. а перевірку яка приїджала перевіряти лісгоспи возити по монастирях по озерах і тоді Турянська із кожного лісгоспу збивати гроші щоб заплатити перевіряючим.І це чиста правда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus