USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ситуацію на митних пропусках Волині можна подивитися онлайн

26 Січня 2017 11:45
Інформацію про стан справ в митних пунктах пропуску на Волині можна отримати в режимі online.До послуг подорожуючих – 2 інтерактивні карти, інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Оскільки впродовж останніх місяців в пунктах перетину державного кордону України у Волинській області з різних причин накопичуватися черги з автомобілів, які виїжджають за межі держави, що створювало дискомфорт для громадян та державних служб, що працюють на кордоні, то Волинська митниця ДФС запропонувала ефективний механізм інформування.

Зокрема, керівник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, виступив з ініціативою щодо запровадження сучасних інтерактивних інструментів, які покращать інформування громадян щодо кількості авто на кордоні та взаємодію з митними службами.

Як результат, віднедавна на офіційному сайті Волинської ОДА розміщено інтерактивну карту з інформацією щодо накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску Волинської області та інтерактивну карту функціонування підрозділів митного оформлення у Волинський області.

Перша карта дозволяє побачити об’єктивну картину на пунктах пропуску в режимі реального часу, зокрема скільки транспортних засобів перебуває в черзі і чи існує така черга взагалі.
Друга карта передбачає можливість ознайомлення з інформацією про митне оформлення на митних постах Волинської митниці ДФС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus