USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Тітушок» зігнали на громадські слухання в Луцьку

22 Жовтня 2014 20:05
У Луцьку відкрилися і закрилися громадські слухання щодо будівництва торгово-офісного приміщення по проспекту Відродження. На нього прийшли мешканці мікрорайону, а також понад сто молодих людей, яких місцеві раніше не бачили. Молодики ховалися від фотокамер та відмовлялися назвати причину своєї присутності. Під час громадських слухань вирішувалась доля будівництва торгово-офісного приміщення, яке заважає місцевим мешканцям. Однак, як з'ясувалося, закон не забороняє під час громадських слухань голосувати усім жителям міста, незалежно від того, де вони мешкають.

Громадські слухання щодо будівництва торгово-офісного приміщення в дворі житлових будинків по проспекту Відродження, 26, 26а, 26б, 28, 28а, і на вулиці Писаревського, 4 відбулися сьогодні, 22-го жовтня, в Палаці культури міста Луцька.

Перед початком заходу почали з’являтися групки молодиків, вони відмовлялися представитися журналістам, не називали причину своєї присутності і ховали обличчя. Одні зайшли в приміщення і сіли на задній ряд, інші ж групками ходили в холі, ховалися за Палацом культури.

Зауважимо, що мешканці прилеглих будинків виступають проти забудови.

Як сказала одна з лучанок, це - «тітушки».

«Це не жителі нашого мікрорайону, я там майже усіх знаю. Тим паче, коли ми протестували проти забудовника, то нікого з них не було. Це ж видно, що «тітушок» позганяли, щоб вони голосували за те, щоб забудовник далі працював. Я чула, як між собою ці молодики сказали, що їм дадуть гроші», - розповідає лучанка пенсійного віку, яка відмовилася назватися через страх фізичної розправи.

Так, мешканці будинків, біля яких планує працювати забудовник, почали висловлювати невдоволення щодо присутності невідомих молодиків.

«Присутні то можуть бути усі, але як представники іншого мікрорайону можуть голосувати щодо нашої проблеми, яка логіка?!», - сказав один з мешканців мікрорайону, де планується забудова.

З цього приводу, заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська звернулася за роз’ясненням до юриста: чи мають право бути присутніми на громадських зборах не мешканці будинків що по проспекту Відродження.

«Як би це були збори громадян кварталу, будинку, то так, чужим не можна бути на них присутніми, а якщо це громадські слухання, то закон визначає, що в даному випадку у них має право брати участь громада міста. У законі жодним чином не написано кому болить, кому ні, хто де живе, на жаль», - розповів начальник юридичного відділу Луцькради Олександр Рачков.

Після цього Соколовська запропонувала закрити це зібрання й прийняти резолюцію, аби провести збори мешканців прилеглих будинків разом із забудовником.

Рішення було прийняте більшістю: із 81 присутнього і зареєстрованого, проголосували за це 32, проти – 23.

Варто відзначити, що проти голосували ті люди, які сиділи на останніх рядах і не хотіли представлятися й називати причину своєї присутності в залі. Окрім того, після голосування, заступник Луцького міського голови запитала у тих, хто не підтримав резолюцію, чи є в них якісь пропозиції щодо іншого варіанту резолюції – відповіді не прозвучало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
freeze Показати IP 22 Жовтня 2014 20:18
Зрозуміло звідки ноги ростуть!:) Це вже перетворилось у бізнес - дядя з гаманцем звертається у Правий сектор або так звану Самооборону, ті збирають молодь, якій немає куда діватись, вдівають балаклави і вперед! 80% молоді брали участь у погромах ОДА і УМВС! Далі буде...
Анонім до freeze Показати IP 22 Жовтня 2014 21:27
ну шо ви несете, ну вже за вуха притягнуто))))))))
лол Показати IP 22 Жовтня 2014 20:23
Так они даже на титушек мало похожи, обычные гопари, быдло, нарики и алкаши, пришли продать надежду наших горожан за пару гривен. Собрать их в кучку, плюнуть в харю, и отправить в Ростов-на-дону, на ПМЖ
Света до лол Показати IP 22 Жовтня 2014 20:52
Шо опять россиян автобусами завезли ?
Ваня до Света Показати IP 24 Жовтня 2014 10:49
Да нее... У нас своего быдла хватает )
підприємець до лол Показати IP 22 Жовтня 2014 21:27
надія громадян-це благоустрій міста.Це нормальні дорогі постійне місце роботи для молоді щоб наші діти бавились на дитячих майданчиках а не в городі-багні яке зараз по вулиці Відродження.А молодь яких ви називаєте бидлом доречі є наші з вами діти
Укроп до лол Показати IP 23 Жовтня 2014 15:20
Петеушніки обморожені.
Лучанин Показати IP 22 Жовтня 2014 20:52
Передвиборчий трюк Осіпова та Бондарука не вдався. А людей Осіпов обманув.заколотив та сам не прийшов. Може починає розуміти , що люди вже йому не вірять.
лучанка Показати IP 22 Жовтня 2014 21:06
це не тітушки а молодь яка не довіряє обіцянкам наших депутатів які не надіяться на справедливість влади. бо наша влада однією рукою дає іншою забирає. Осіпов сам проголосував за продаж цієї ділянки а коли зрозумів що бракує голосів зібрав людей на "добру справу" а сам не прийшов.а після виборів про них і не згадає!!!
Сірко Показати IP 22 Жовтня 2014 21:13
Чим більше буде таких депутатів як пан Осіпов буде нашій Україні п--------! Він думає за себе і як краще дійти до влади А люди йому до лампочки! Слава Україні!
опа Показати IP 22 Жовтня 2014 21:22
А що там вже Н.Кушнір робить? Вона вже давно сидіти повинна!!! Чи Решетнік ще прикриває?
Prostir Показати IP 22 Жовтня 2014 21:58
freeze а ще Самооборона і Правий Сектор дітей їдять. Якби Волинські новини не вводили цензуру, то ви б побачили, що перший, хто за цих молодиків почав говорити був самооборонівець Богдан Климчук, який прийшов підтримати мешканців. Профанації не вийшло.
Ірина Показати IP 22 Жовтня 2014 22:27
Справа в тім, що ділянка оформлена на сестру Кушнір, ось чому сумнозвісна пані Кушнір була присутня на слуханнях. Бо це в тому числі ї її кишень справа... Для тих, хто пише, що Осіпов робить собі піар на таких справах, скажу: мешканці Писаревського і Відродження самі звернулися до нього за допомогою, як до хорошого адвоката і людини, яка не відмовить у допомозі.
Олеся. Показати IP 22 Жовтня 2014 23:27
Невже не можна цю шантрапу за дупу взяти? Бо потім буде пізно, коли зрозуміють , що у Луцьку можна вседозволеність?
Сан Санич до Олеся. Показати IP 23 Жовтня 2014 13:14
Питання?Чому спочатку спочатку продають участок для буд iвнитва а перед виборами забирають. Так пан Осiпов хоче набрати голоси до вибор iв ? То виходить що "титушки" продажн I наша мiська рада.Всi лiзуть до свого корита!
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 00:31
Сьогодні, в Шостці Сумської області, мусора Авакова, за вказівкою кандидата-регіонала Молотка, затримали активістів Радикальної партії. Причину затримання не повідомляють ні адвокатам, ні рідним, ні представникам партії. Цинізм полягає в тому, що вчора ці активісти були по-звірячому побиті тітушками Молотка. І дехто з них навіть опинився в реанімації. Аваков, якщо в тебе ще залишилась хоч крапля совісті - зупини своїх бандитів у погонах. Вам не уникнути відповідальності, і гроші олігархів та регіоналів, які ти відпрацьовуєш - тобі не допоможуть.
Имя до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 07:37
Как ни парадоксально, но это нормально. Выборы - оне такия!..
ананий до Анонім Показати IP 24 Жовтня 2014 10:59
Якщо глянуть, хто йде по списках партії голубого - то його треба було ще в лютому придушити...
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2014 11:41
Я був на зборах, це не "тітушки" і не студенти, по їх мові , поведінці і культурі видно, що це петеушне, неотесане, безмозгле бидло!
Сан Санич до Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2014 13:45
А в пту вчаться безмозглi? Ти сам бидло.Так тiльки москалi думають про нас що вони царi а ми раби, Може ти засланий москалик? А може i депутат! Слава нацii!
ВОНО до Сан Санич Показати IP 23 Жовтня 2014 23:51
скільки слава не кричи, слави не добудеш без тяжкої праці та безмежної хоробрості
ВОНО до Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2014 23:48
тобто сучані студенти, теперішній студент стоїть на рівні розвитку радянського петеушника, а то і нижче
віра до Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2014 07:51
серед них є студенти юридичного факультету СНУ))))
Тітушка))))))) Показати IP 23 Жовтня 2014 17:02
Лучанин!!! По твоїх словах зразу видно, що ти самий розумний і вихований!!!
Так скільки бабок да Показати IP 23 Жовтня 2014 17:35
Ну, тітушки, признавайтеся, скільки вам бабок давали за це??? Дуже цікаво)
ВОНО до Так скільки бабок да Показати IP 23 Жовтня 2014 23:49
хто ж масовці багато платить!? так, чуть чуть на пиво та семки і не більше
Че Показати IP 24 Жовтня 2014 16:23
А що тут Кушнір Наталка робить????? Найбільша шахрайка нашого міста знайшла нову схему здирництва?! Читачі, поцікавтесь біографією цієї одіозної фігури.
набридло Показати IP 7 Листопада 2014 07:53
Кушнір то ясно .. шахрайка... Але ж ви придивіться що робиться в нашому місті. Люди зробилися як скаженні собаки. Зверніть увагу. Що в Луцьку не будується, відразу страйк. Будь що... ларьок, торгово-офісне, тротуар, магазин, офіс.... БУДЬ_ЩО!!!! А би якась людина щось захотіла побудувати, на неї кидаються і все ломають.Це стало масове явище. А як розбудувати інфраструктуру???? Всі так люблять похизуватись (особливо коли продають квартиру) що біля них розвинута інфраструктура. А як хтось будує ... трощать. Де логіка? Жабу бачу. Логіки ні! Люди добрі майте совість. І так всі хочете в Європу. То зверніть увагу на ту ж Польщу. Там такого не буває. Якщо для суспільних потреб, то поялк тільки радіє. Бо це РОЗВИТОК!!!!!! ..а не упадок.
ВВС до набридло Показати IP 7 Листопада 2014 07:57
Та яка їм Європа... воно одне з другим відстало мисленням на п"ятдесят років.... для них же ж і будується... Вони тільки зарплату хочуть як в Європі, а мислити вони прогресивно і далекоглядно не вміють!
ВВС Показати IP 7 Листопада 2014 08:07
І ще... це не "тітушки".... а молодь. МОЛОДЬ!!!!!! яка вміє думати прогресивно! І не проти забудови міста... А ви , вельмишановне старше покоління беріть приклад з своїх дітей... вже давно прийшла пора. Мені наприклад 45 років, і я залюбки раджуся с своїми дітьми і вже в них питаю як правильно те чи інше. Ось так. Був час я був розумніший, тепер вони. і так і ви подивіться, і задумайтесь, чого це молодь не проти будь-якого будівництва, а так звані " літні люди" жити не дають забудовнику??? починаючи з страйків і кінчаючи судами!
Лучанин до ВВС Показати IP 7 Листопада 2014 08:45
Що правда то правда. Хочу сказати про Осіпова. Це людина порядна і чесна. Він відстоює інтереси громади. Це прекрасно. Але на жаль громада не завжди правильно і мудро мислить. І він стає заложником безглуздої ситуації. І ще на превеликий жаль, ті люди його підставляють. Тим що прикриваються і використовують його чесне ім"я в своїх не розумних цілях. За громаду не гріх як то кажуть і життя покласти. Але громади бувають різні.............
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2014 08:53
А Соколовська це людина з великої букви! Така людина в нашому місті це величезний скарб і радість. Бережіть таких людей, то і Европа вам буде. А то в людей зупинився мізковий розвиток у вісьмидесятих... і щось від людей вимагають.
ВВС Показати IP 7 Листопада 2014 13:04
Та яка їм Європа... воно одне з другим відстало мисленням на п"ятдесят років.... Вони тільки зарплату хочуть як в Європі, а мислити вони прогресивно і далекоглядно не вміють!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus