USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центральний парк Луцька продовжують роздавати під комерцію

23 Травня 2016 21:50
Нове літнє кафе почали споруджувати у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Так, у Луцькій міській раді вирішили впорядкувати центральний парк імені Лесі Українки. Найперше за що узялись: розташування торгових точок. Чиновники муніципалітету затвердили схему розміщення тимчасових споруд. Згідно із затвердженим документом впродовж наступних років у парку не будуть з'являтись нові кіоски та літні кафе. Та? попри задекларовані обмеження? днями у зеленій зоні, впритул до орнітологічного заповідника почали облаштовувати черговий «генделик».

Зі слів заступника міського голови Юрія Моклиці, така ситуація склалася у зв'язку з тим, що лише зараз вирішили обмежити розташування таких закладів у парку, але ж є дозволи, які видали раніше. Він переконує, якщо місцева влада не дозволить підприємцю встановити свій об'єкт, то він оскаржить таке рішення в суді.

Зауважимо, що підприємцем, що здійснює встановлення літнього майданчику, є Орися Шеремета. Раніше вона намагалася встановити торговий контейнер на прибудинковій території на Привокзальному, а також мала конфлікт з місцевими мешканцями на Теремнівській.

Зауважимо, що коментар журналістам Шеремета не надала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Олег Показати IP 23 Травня 2016 21:58
романюкило керує...карман набиває...а потім на гаваї відпочивати злітає.
Фільтир Показати IP 23 Травня 2016 22:34
То знову Асатрян творить. Де його тільки не було. Підприємництво рішає Асатряну всі точки по місту
!!! Показати IP 23 Травня 2016 23:02
Так, лучани, називається приїхали . Ото нами такі керують, отакі нас ведуть у Європу. Явне роздвоєння особистості з яскраво вираженою корупційною складовою. Синок, в тебе є парабелум ? На твоєму місці той, хто має честь і совість, знає, що з ним робити. Грубєйше порушення законів ! Прокурори з депутатами, якщо то не ви,- робіть щось. Ото інтерв'ю застуника міського голови ?Та людям встидно . Романюк, хоч навчи їх брехати . Маєш, Моклиця, ровер - то крути педалі в протилежний від Луцька бік. І сильно крути - зробиш для Луцька добру справу . А якщо є батько -хай би зняв штани, скресав д*пу на квасне яблуко, щоб фамілії не ганьбив.
Юля Показати IP 23 Травня 2016 23:50
Хто такий цец Асатрян?
кормити людей Показати IP 24 Травня 2016 04:01
добра справа
Лучанин Показати IP 24 Травня 2016 06:18
Так працюють наші молоді енергійні заср*нці
Олег Показати IP 24 Травня 2016 06:55
самі виноваті! понавибирали ненажер косомоліців-пристосуванців з бандою тепер дивуємся! а вони гребуть під себе!
Шеремета Показати IP 24 Травня 2016 09:16
Давайте будемо відверті не Шеремета, а Асетарян який дає відкати Яковлеву за лобізм та першому заступнику прокурора міста Юрченку так і жевемо. І Микола Ярославович тут не при чому.
Слів нема Показати IP 24 Травня 2016 09:57
Якщо то дозволили Асатряну, то СБ повинна роз'яснити Романюку роль Вірменії на політичній арені у становленні України. Новий Чепіжак не посвячений у діяннях проражних прокурорчиків - нехай запустить свою царську охранку. Бо всьому Луцьку відомий ланцюжок: Асатрян - міська прокуратура - депутатики - міськвиконком. Там вже пахне і корупцією, і криміналом, і державною зрадою. Банановий Луцьк.Одна надія на громаду .
RSV Показати IP 24 Травня 2016 22:31
В нас в Луцьку барів більше ніж спортзалів. Романюк зроби в парку безкоштовний треножорний комплекс на природі
Анонім Показати IP 24 Травня 2016 23:28
Ґриґорій рулить....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus