USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У каналах центрального парку Луцька буде проточна вода

20 Липня 2017 13:02
Канали в центральному парку Луцька повністю розчистять і забезпечать проточною водою до Дня Незалежності. А для того, аби в майбутньому вода в каналах постійно циркулювала, місто придбало два нових насоси, які планують встановити до 10–15 серпня.

Про це Інформаційному агентству Волинські новини розповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочук.

За станом на сьогодні воду в каналах уже спустили, а кілька бригад приступили до робіт із косіння рослинності. Техніку, своєю чергою, запустять найближчим часом, зараз же вирішується питання, як це краще зробити, адже канали досить замулені.

«15 років канали в парку ніхто не чистив, саме тому вони в такому стані. Там уже давно зупинилася циркуляція води, що й призвело до замулення та того, що все поросло рястом», – пояснив Костянтин Петрочук і розказав, що в майбутньому таких проблем не буде, адже вода в каналах постійно циркулюватиме.

«У майбутньому, коли «запрацюють» канали, також не виключаємо той варіант, що запустимо туди амурів, які частково й доглядатимуть за каналами», – поділився заступник міського голови.

Стосовно «Бригантини» Костянтин Павлович зазначив, що з підприємцем було домовлено, що він має її вичистити, пофарбувати й привести в належний стан до 10 серпня.

Читайте ще: У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ РЕМОНТУЮТЬ АЛЕЇ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Не байдужий Показати IP 20 Липня 2017 13:44
Наш парк-перлина Луцька.Не кожне місто може похвалитися таким великим парком в центрі . Роками був у занедбаному стані . А колись кожна організація ,школа . інститут працвали у парку , відповідали за певну територію.У парку росли канни, троянди . плавали лебеді , ондатри., русло річки було рівним в межах пляжу - розчищали його періодично, невже дадуть парку друге дихання.?Будем о вірити молодим очільникам , може у них стане сили , бажання завершити розпочату хорошу справу .
Олексій Показати IP 20 Липня 2017 13:44
проточна вода потрібна щоб маскувати злив води з басейна ротонди в канали. А за рахунок міста це дешевше зробити , а ніж тратити свої гроші. Ось така позиція у підприємливих власників ротонди.
Фіма до Олексій Показати IP 20 Липня 2017 15:26
Головне, правильно зацікавити молоде керівництво , і будуть вовки ситі і вівці накормлені.....
1 до Олексій Показати IP 21 Липня 2017 09:38
Радують люди яким і так було добре, дупа в парку, всі погані, ніхто нічого не робить, роблять щось в парку, теж погано... А що зробив би ти? На місці де зараз та ж сама ротонда?)))
тверезий Показати IP 20 Липня 2017 17:46
Коли буде, тоді і пишіть а зараз це смітник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus