USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Конгресі США підготували резолюцію щодо Голодомору в Україні

8 Листопада 2017 19:52
У Палаті представників Конгресу США представили проект резолюції, приуроченої до 85-х роковин Голодомору-геноциду 1932-33 рр. в Україні.

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

"85-ті роковини Голодомору-геноциду 1932-1933 рр. мають слугувати нагадуванням про репресивну радянську політику проти народу України", - закликають автори резолюції, передає Посольство України в США.

Палата представників висловила співчуття тим, хто пережив Голодомор та їхнім родинам. Закликає розповсюджувати інформації з метою підвищення обізнаності у світі про штучну природу цієї трагедії.

Співавторами документа виступили Співголови Конгресового українського кокусу конгресмени-демократи Сандер Левін (Мічиган) і Марсі Каптур (Огайо) та конгресмени-республіканці Браян Фітцпатрік (Пенсільванія) і Енді Гарріс (Меріленд).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus