USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі з`явилося «Серце миру»

6 Липня 2014 17:20
Символічний знак «Серце миру» в рамках святкування Дня міста відкрили при вході у піцерію «Классік», що поряд з Народним домом «Просвіта». Про це повідомляє «ПроКовель».

Це величезне металеве серце, зі слів директора закладу та ініціатора цієї ідеї Романа Дідицького, символізує любов, мир та злагоду в нашій державі.

«Я хочу, щоб більше ніколи ворожі сили та їхня смертоносна техніка, не їздила по нашій землі», - виголосив при відкритті «Серця миру» Роман Дідицький. Його слова підтримав і міський голова Олег Кіндер, який привітав присутніх зі святом та виконав ще одну приємну місію – почепив на металеву конструкцію навісний замок – замок миру. Однак тут першим все ж був директор «Классіка» Роман та його дружина Олена. Подружжя міцно закрили на ключ на «Серці миру» свій замок - замок любові, тим самим започаткували гарну традицію: всім закоханим на символічному знакові лишати замочки – як символ любові та відданості одне одному. Їхні дії згодом повторили й інші закохані пари, серед них нами були помічені Ігор та Наталія Прокопіви (чоловік - заступник міського голови Ковеля).

Організатори свята запропонували цікаву розважальну програму як для батьків дітей, так і самої малечі, якої на той час вже зібралося чимало. Зокрема, вони малювали на асфальті свою мрію, за що отримували смачні подарунки, поки дорослі проходити тест на найдовший поцілунок. Пара-переможець стала володарем сертифікату на романтичну вечерю в піцерії «Классік».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 6 Липня 2014 21:28
Це тіпа "йолки" на майдані?
Незнайко Показати IP 9 Липня 2014 01:51
Клітка для кіндерсюрприза ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus