USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку підрядник власним коштом виправляє неякісний ремонт двору

21 Червня 2018 11:26
Якість ремонтних робіт на вулиці Кравчука, 12, недоліки яких за власні кошти виправляє підрядник, перевірять члени профільної комісії Луцької міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 21 червня.

Депутати розглянули питання щодо якості виконаних ремонтних робіт за адресою вулиця Кравчука, 12. Як пояснив директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, інспектувати об’єкт виїжджали разом з директором підрядної організації. Позавчора та вчора тривали роботи і їхню якість наразі не перевіряли. Найближчими днями прибудинкову територію знову оглянуть, оскільки роботи ще тривають. З його слів, підрядник не пояснив, чому раніше роботи були виконані неякісно. Зараз підрядник виправляє недоліки за власний рахунок.

Отже, члени комісії вирішили розглянути питання після завершення робіт з виправлення недоліків ремонту.

Як повідомлялося раніше, минулого року у дворі на вулиці Кравчука,12 проходили капітальні ремонтні роботи, однак через те, що підрядник неналежно виконав асфальтну укладку, покриття швидко пошкодилося – утворилися численні тріщини та ямки. У зв’язку з цим департамент ЖКГ склав відповідні дефектні акти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здравомислячий Показати IP 21 Червня 2018 23:42
Оце то якісний ремонт підрядник зробив!Оце знайшла міська рада підрядничка що через рік вже потрібно переробляти аісля його працівників!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus