USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У луцькому гуртожитку – тріщини на стінах до двох метрів

23 Червня 2015 22:30
Луцький гуртожиток, що на вулиці Привокзальній, 13 а потрохи руйнується ось уже який рік поспіль. Його власник, приватне підприємство – швейна фірма, на балансі якого приміщення перебуває вже близько 10 років, не займається обслуговуванням будинку. Зі слів самих мешканців, функція «господаря» обмежується тим, що він збирає плату за утримання будинку. Водночас самі мешканці не мають права робити ремонт у приміщенні, бо не є його власниками.

Так, за станом на зараз, будівля потребує капітального ремонту, здійснити який поки немає як.

Як повідомив депутат Луцької міськради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук, в гуртожитку вже з’явилися окремі вертикальні тріщини довжиною до двох метрів, шириною розкриття до трьох міліметрів, тріщини та прогини у залізобетонних плитах козирків ходу, проблеми з покрівлею, грибок, сліди вологості. Також протікає дах, на стінах – сліди корозії.



Про поведінку власників та проблему зі скандальним гуртожитком Інформаційне агентство Волинські Новини писало нещодавно: акціонери, яким належить будинок, і які власною безгосподарністю довели помешкання до руйнування, вперто не бажають йти на контакт із мешканцями та ігнорують будь-які спроби дійти компромісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 23 Червня 2015 22:38
зато голева до бара що на вул . крилова робить дорогу .і має дозвіл розводити бардак до 3 годин ночі ..І В ДУПІ ВСІХ МАЄ ЗАТО ГРОШІ У КАРМАНІ.
аs до Анонім Показати IP 24 Червня 2015 00:23
а що може позволили собi тим бiльше дупа в неi гарна,а ви що можете зробити? люди в ярких багато грошей можуть все
Ілліч до аs Показати IP 24 Червня 2015 12:02
Рано чи пізно робочий клас знов зробить революцію і перевішає тих олігархів і бізнесхрєнів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus