USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У луцькому кінотеатрі більше не показуватимуть російські фільми?

5 Лютого 2015 11:40
«Цього фільму немає і більше не буде», - прокоментували у кінотеатрі «Прем'єр Сіті» відміну російського фільма «Ялинки кудлаті». Так, акція «Російське вбиває» мала відбутися в Луцьку вчора, 4 лютого.
Проте, власне, за 2 години до заходу з'ясувалося, що показу фільму не буде. Про це інформують організатори – ГО «Бойкот» та ГО «Спілка власників зброї Волині».

Так, за станом на 18:00, 4 лютого, стало відомо, що в кінотеатрі «Прем'єр Сіті» раптово змінився графік і замість російського фільму "Ялинки кудлаті" триватиме показ французького фільму "Заручниця-3".


«Загадковим чином адміністрація кінотеатру замінила російський фільм на французький, хоча в афіші на тиждень саме на 20:00 стояв російський фільм. На запитання, чому відмінили показ фільму, працівники кінотеатру відповіли, що його немає і більше не буде», - коментують організатори акції.

Активісти щиро сподіваються, що екрани луцьких кінотеатрів справді більше не показуватимуть фільмів російського виробництва.

«Наша акція анонсувалася заздалегідь, тому ми не віримо у випадковість, маємо надію, що у них з’явилася свідомість і розуміння того,що транслюючи фільми РФ, вони фінансують війну проти нашого народу», - резюмують в «Бойкоті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 5 Лютого 2015 12:14
Тупий і ще тупіший 2 - впізнавайте себе, українці.
Андрій до Анонім Показати IP 5 Лютого 2015 14:31
Пропоную цей фільм крутити цілодобово.
Анонім Показати IP 5 Лютого 2015 12:50
Коли мене призвуть до армії, я, звичайно, піду і буду виконувати свій військовий обовязок. Я люблю свою країну. Але ніякі доморощені пещерні троглодити не заставлять мене щось дивитися, чи не дивитися. Я хочу жити у вільній країні, а не виконувати волю кучки безголових дурнів.
оксана до Анонім Показати IP 5 Лютого 2015 15:54
Повністю згідна з Вами. Ми ж боремося за свободу. Свобода людини - це одна з найвищих цінностей. Так чому хтось буде вказувати нам, що їсти, що дивитись !!! Коли окремі персонажі в політиці здійснюють помилки, умисні чи не умисні злочини, то це не є підставою зненавидіти все російське. ЧИ ХТОСЬ ХОЧЕ, ЩОБ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ, ЇЇ ДУХ, ІДЕЯ БУДУВАЛИСЬ НА НЕНАВИСТІ, НА ЗЛОБІ, НА СПОТВОРЕННІ??? Якщо хто і хоче, то це вже не патріот. Згадайте видатних особистостей України - вони творили, вони любили свою націю, будували свою культуру. Але ж не руйнували, не вчили злобі, люті!!! Не вчили ненавидіти російське. З таким же успіхом ці "троглодіти" завтра заборонять Пушкіна, Лєрмонтова, Повєсть Врємєнних лєт, а Гоголя назвуть зрадником.
Дмитро Показати IP 5 Лютого 2015 12:57
а що є що свое показувати?
До першого аноніму Показати IP 5 Лютого 2015 13:17
Ви, очевидно, себе ні до перших ні до других не відносите. Якшо це так (особливо у першому, ой вибачте - у другому випадку), то з вашої ласки ми (українці) свої проблеми і те ким ми є будемо вирішувати самі. У разі, коли Ви всеж таки вважаєте себе громадянином України, то пристаньте будь-ласка на якийсь бік, або явіть світу своє бачення вирішення цієї дилемми. Нічого не підходить? мудро було б помовчати, а не "вкидати г?мно на вентилятор". Прошу вибачити шановне товариство за непристойне, але підходяще слово.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus