USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку грали в шашки, щоб допомогти бійцям АТО

13 Серпня 2015 22:00
Лучани грали в шашки пластиковими кришечками, аби допомогти бійцям АТО та зберегти довкілля. 13 серпня відбулася акція «Шашки вперед, кришки назад!». Про це повідомляють організатори.

У сквері на вулиці Лесі Українки відбулася акція зі збору пластикових кришок. Їх перероблятимуть на деталі для протезів, які так необхідні пораненим воїнам АТО. Координатор акції Софія Маслічик розповіла, що це - всеукраїнська ініціатива.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку триває збір кришечок від напоїв для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО.

ПУНКТИ ПРИЙОМУ КРИШЕЧОК У ЛУЦЬКУ

Зі слів організаторки, із кришок виготовляють тільки деякі деталі протезів. Натомість, аби виручити необхідні кошти на весь протез, можна здавати пет-пляшки, які перероблять на спеціальні капсули і продадуть.

До слова, переробка кришечок та виготовлення деталей для протезів нині відбувається за кордоном. Найімовірніше, її здійснюватимуть у сусідній Польщі. Варто зауважити, що наразі на Волині, на щастя, немає бійців, які потребують протезування, тому волиняни можуть допомогти бійцям АТО з інших регіонів.

Під час дійства на Лесі Українки організатори запропонували лучанам гру у шашки. Білі шашки символізували «світлу сторону», добро. Замість чорних використали кришечки від пляшок, які символізували «зло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus