USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку можуть заборонити паркуватися поблизу Центрального парку

26 Квітня 2016 11:02
Лучани скаржаться на припаркові авто поблизу входу у парк імені Лесі Українки, адже власники залишають свій транспорт на тротуарі і відпочиваючі змушені просто «протискуватися» між ними.

Відповідну петицію на сайті місцевих Єдиних петицій 25 квітня зареєстрував Руслан Луцюк.

Окрім того, лучанин нарікає на патрульних, які ніяк не реагують на таку ситуацію.

«Заборонити паркувати авто на вході у парк імені Лесі Українки, так як власники залишають свої машини просто на тротуарах. У парку гуляє дуже багато людей, особливо у вихідні дні, а на центральному вході (біля фонтанів) мусиш обходити ще й залишені автомобілі, які стоять просто на тротуарах і навіть на самих сходах у парк. Я вже не кажу як там має пройти мама з коляскою. Це мабуть у правилах дорожнього руху так дозволено залишати авто. І чому проїжджаючі поруч патрульні не реагують ніяк на таку ситуацію», - йдеться у петиції Руслана Луцюка.

Станом на 26 квітня петицію підписали 17 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 13 днів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
руслан Показати IP 26 Квітня 2016 11:08
підтримую
Андрій Показати IP 26 Квітня 2016 11:12
Ви задовбали писати петиції на кожний пук! Для цього є номер 102, дзвоните, чекаєте патруль, виписується штраф, і так декілька разів, як буде постійна реакція, буде і результат!
дивина Показати IP 26 Квітня 2016 12:00
Хм. А чим то, цікаво, цим умнікам заважають авто НА ВХОДІ гуляти У САМОМУ парку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus