USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку працівниця банку привласнила 120 тисяч гривень

4 Жовтня 2017 12:01
Співробітники відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області спільно зі слідчими Луцького відділення поліції та за процесуального керівництва місцевої прокуратури викрили 48-річну працівницю банку, яка незаконно привласнила понад 120 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Перебуваючи на посаді контролера-касира одного із банків та маючи право доступу до інформації, що обробляється автоматизованою банківською системою, використовуючи свій особистий пароль зловмисниця вносила в базу неправдиву інформацію по рахунках і змінювала суму залишку банківських вкладів.

Загальна сума завданих матеріальних збитків становить понад 120 тис. грн.

Слідчі оголосили зловмисниці про підозру у скоєнні 27 кримінальних правопорушень передбачених ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислюваних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрист В. Показати IP 4 Жовтня 2017 12:35
Якщо обібрала трошки Є-декларантов із ВР , то це правильно , але якщо із вкладів до 10 000 тис.грн., то це не повинно прощатися ...!!!!!!!
завкасою Показати IP 5 Жовтня 2017 23:42
Така дрібничка, і так вляпатися). Тепер сидіти і думати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus