USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пропонують знову обмежити продаж алкоголю у Луцьку

3 Березня 2014 08:00
У зв’язку із військовою загрозою та можливими провокаціями, обмежити торгівлю міцними напоями та роботу нічних клубів запропонував керівник штабу Волинського представництва Самооборони Майдану.

Про це йшлося під час Народного Віча «Збережемо Україну», що відбулося 2 березня на Театральному майдані у Луцьку.

Андрій Хведчак оголосив, що на другому поверсі будівлі ОДА у кабінеті 209 здійснює мобілізацію Самооборона Майдану. Добровольці потрібні для забезпечення посиленого патрулювання вулиць, збереження громадського порядку. Окрім цього, проводитимуть заняття з тактики вуличних боїв та статуту вартової служби.

Також він закликав, оскільки на Волині немає запасів військової форми, усіх, хто має змогу, допомогти з обмундируванням.

«Це - наш внесок в можливі бойові дії. Напевно, слід обмежити у цей передвійськовий час продаж алкогольних напоїв, роботу нічних клубів», - повідомив керівник штабу Самооборони.

З його слів, це, по-перше не етично, а по-друге, можливі провокації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
я Показати IP 3 Березня 2014 08:38
поддерживаю!
))) Показати IP 3 Березня 2014 11:19
добре, ПС перестане траву курити чи що вони там споживали.
Антон до ))) Показати IP 3 Березня 2014 14:29
Е ні, революціонерам можна. Як же ш вони далі революціонувати будуть, бо те що вони творять на трезву голову хр***н придумаєш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus