USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку просять освітлити вулицю Гнідавську

30 Листопада 2016 22:35
Встановлення зовнішнього освітлення на вулиці Гнідавській сприятиме безпеці мешканців міста, вважають лучани.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

Депутат Микола Федік у запиті до керівництва КП «Луцьксвітло» повідомив, що щодо відсутності зовнішнього освітлення до нього звернулися мешканці вулиці Гнідавської. Заявники просять забезпечити освітлення вулиці, що створить сприятливі умови для безпеки лучан. Отже, він просив внести вулицю Гнідавську до переліку вулиць для встановлення зовнішнього освітлення.

Депутати підтримали запит.

Своєю чергою, у рамках обговорення проекту змін до міського бюджету член фракції «УКРОП» Борис Смаль пропонував, зважаючи на неодноразові запити депутатів щодо освітлення вулиць міста, спрямувати на задоволення цих запитів кошти, які планують витратити на встановлення нової святкової ілюмінації проспекту Волі. Раніше в доцільності виділення коштів на нову святкову ілюмінацію сумнівалися під час засідань постійних комісій міськради (загальна вартість нової ілюмінації становитиме майже мільйон гривень). Також кошти, передбачені на ілюмінацію пропонували спрямувати на підтримку клубу «Волиньбаскет».

Втім, перший заступник міського голови Тарас Яковлев запевнив, що без нової ілюмінації центр міста виглядатиме зовсім темним, а якщо не придбати ілюмінацію цьогоріч, через рік на це доведеться витратити вдвічі більше коштів. Отже, кошти, передбачені на святкове освітлення, вирішили не спрямовувати на інші потреби.

Нагадаємо, що в КП «Луцьксвітло» назвали перелік з 17 вулиць, які першочергово планують освітлити у 2017 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 30 Листопада 2016 23:49
Давайте його ,Яковлева, на обзор громаді. Причому прошу не в центрі міста, а на Соборності. Обіцяю-сама прийду. Але, незнаю, чи Яковлев справиться з низкою питань які відповідають його посаді. Про інші мовчу. Хоча як заступник він має знати відповіді на всі питання міськради. Йому слабо буде зустрітись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus