USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зорепад ФК «Волинь» та «Динамо» в Луцьку

5 Вересня 2015 16:16
На честь відкриття легкоатлетичного комплексу на території луцького стадіону «Авангард» до обласного центру завітали справжні «зірки» українського футболу.

Прес-конференція з ветеранами футбольних команд ФК «Волинь» (Луцьк) та ФК «Динамо» (Київ) відбулася сьогодні, 5 вересня, у приміщенні стадіону «Авангард». На ній були присутні такі «мастодонти» українського футболу, як Володимир Веремєєв, Володимир Мунтян, Володимир Байсарович та Віталій Кварцяний.





Так, тренер волинських «хрестоносців» зауважив, що 5 вересня – це надзвичайно важлива дата у спортивному житті міста Луцька, адже спорт і футбол – це ті динамічні явища, що об’єднують людей та додають патріотизму.

«Наш інвестор - Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» - свого часу обіцяв реконструювати стадіон, і дотримав слова. На перший погляд, здавалося б, то не така велика справа, але насправді отримав нове життя грандіозний легкоатлетичний комплекс. Бо король спорту - це футбол, а королева - легка атлетика. Тож ми повважали власним обов’язком об’єднати усі зусилля. Для футболістів це теж прекрасно, бо ми будемо вивчати можливості спортсменів. Окрім цього, Луцьк зарекомендує себе, як місто, що буде приваблювати туристів та вболівальників для цікавих змагань», - зазначив Віталій Кварцяний.



Надзвичайно жартівливим був настрій голови організації ветеранів футболу ФК «Динамо» Володимира Мунтяна. З його слів, сьогоднішній матч ветеранів стане історичним явищем у житті футболу, адже на території України таке не часто трапляється.

«Річ не у красномовності, яку ми чуємо останнім часом часто. Ми чули ще в Києві, що Кварцяний готує команду ветеранів для гри. Я просив, щоб участь у ньому взяли футболісти віком 45 років і старші. А ще, щоб не були вищі 170 сантиметрів, як ото Піщур. Зате сьогодні присутній Мунтян, який ледве ходить і буде наступонго року відзначати своє 70-річчя. І хоча такі, як я спортсмени вже не зможуть вийти на футбульне поле, але в перерві між матчами ми зможемо зустрітись з вболівальниками, аби подискутувати, поспілкуватися, відповісти на запитання. Треба зробити так, щоб ми принесли радість не лише любителям луцької команди, а й просто любителям футболу», - зазначив Володимир Мунтян.



До слова, як пояснив Віталій Кварцяний, за історю команди ФК «Волинь» до її складу увійшло більше, як 30 представників різних різних національностей, і кожен з них залишив у історії волинського футболу свій слід. Окрім цього, він наголосив, що в Україні є небагато таких інвесторів, які повністю вкладають свою душу у спорт.

Як повідомляло Інформаційне агенттво Волинські Новини, луцький «Авангард» стане мультифункціональною ареною завдяки появі тут «королеви спорту» - легкої атлетики. Сьогодні тут відбуваються святкові заходи з нагоди відкриття легкоатлетичного комплексу. Під час прес-конференції за участю засновника фонду «Новий Луцьк»Ігоря Палиці, Міністра молоді і спорту Ігоря Жданова, голови правління фонду Олександра Товстенюка, голови федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка, що відбулася перед відкриттям легкоатлетичного комплексу, розповіли, що це дасть місту та країні загалом. Зокрема, наголосили, що 24-26-го вересня тут відбудеться Національний чемпіонат з легкої атлетики за участю відомих спортсменів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинь Показати IP 5 Вересня 2015 16:33
що там робить кульбачинскийперепутав магазини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus