USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку створять Центр національно-патріотичного виховання молоді

17 Лютого 2016 14:50
Центр, який, у разі підтримки проекту рішення депутатами міськради, зможе запрацювати вже у березні, має проблему із пошуком приміщення для своєї діяльності.

Депутати розглянули проект рішення про створення комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьку».

Як розповів голова комісії Павло Данильчук, проект рішення відповідає комплексній цільовій програмі національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2017 роки.

З його слів, комунальний заклад буде найбільш ефективною формою для функціонування центру.

Планується, що структура запрацює вже у березні.

Зі слів депутата, існує проблема з приміщенням для центру. Так, пропонують використати приміщення колишнього військкомату у центрі міста, яке перебуває в оренді адмінсуду та не використовується.

Заступник міського голови Андрій Киця висловив низку зауважень до проекту рішення. Так, він просив, щоб розпорядником коштів визначили не управління освіти, а відділу справах сім’ї та молоді. Це дозволить не допустити порушення законодавства (керівника закладу позашкільної освіти призначає очільник міського управління освіти, а керівника комунального закладу затверджує виконком). Також він просив написати штатний розпис закладу.

Депутати врахували пропоновані зміни. Павло Данильчук повідомив, що планується, що у центрі працюватимуть керівник та четверо спеціалістів. До роботи закладу долучать усі національно-патріотичні організації, наприклад «Пласт», «Національний альянс» тощо.

Члени комісії підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus