USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вбиральню підсунули під вікна

4 Квітня 2014 15:13
Розширюючи свою територію, училище № 6 перемістило туалет, який стояв на вулиці, під вікна мешканцям будинку на вулиці Кафедральна, 8. Отож, жителі будинку скаржаться на некомфортні умови проживання, зокрема, громадянин Петренко Н.М. більше року бігає по різних структурах, аби добитися права на нормальні умови прожиття.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 4 квітня.

У будинку вулиці Кафедральна, 8 є чотири квартири. У двох квартирах є каналізація, в одній ніхто не живе, а ще одна сім’я ходить в туалет на вулицю.

«Зараз цей туалет стоїть під вікнами. Люди поскаржилися в прокуратуру, що це порушення санітарних норм. Ми звернулися в проектний інститут землеустрою, щоб вони розробили проект для проведення каналізаційних мереж в будівлі, однак нам відмовили, мовляв приміщення дуже мале, й це буде порушення норм», - каже заступник директора департаменту з питань розвитку ОСББ та експлуатації житлового фонду Надія Коленда.

Члени комісії «всипали на горіхи» комунальникам за те, що питання впродовж довготривалого часу не вирішується. Постановили наступного тижня зібратися на повторному засіданні, вивчити, які проектанти займалися цим питанням, запросити їх на комісію, також запросити Петренка та інших мешканців будинку, щоб знайти компроміс добросусідства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 15:39
Розмова про туалети нагадує про Клімчука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus