USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вилучили побутової хімії на 9 мільйонів. Фото

26 Жовтня 2016 11:27
Понад 16 тонн контрафактної продукції вартістю 9 мільйонів гривень виличили правоохоронці у Луцьку, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Так, упродовж кількох місяців оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Волинській області ДЗЕ Нацполіції документували діяльність підпільних виробників побутової хімії. Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили організаторів, які виготовляли та розповсюджували контрафакт під знаками відомих торгівельних марок.

За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару слідчі Луцького відділу Головного Управління обласної поліції відкрили кримінальне провадження ( частиною 3 статті 229 Кримінального кодексу України).
Оперативники УЗЕ у Волинській області встановили, що підпільні цехи знаходились на території міста Луцьк та Луцького району. До їх організації причетні 5 мешканців області віком від 43-х до 27-ми років.

Цехи мали повний цикл виробництва: від змішування хімічних речовин до готової продукції. На «хімічному» підприємстві виготовляли пральні порошки, миючі засоби та засоби для особистої гігієни. Побутову хімію реалізовували під видом відомих торгових марок.

Розповсюджували контрафакт через роздрібні торговельні мережі регіону.

На підставі ухвали суду оперативники Управління захисту економіки у Волинській області, слідчі обласної поліції та бійці спецпідрозділу «КОРД» провели 13 обшуків на території підпільних цехів та за місцем мешкання організаторів «тіньового» бізнесу.

Поліцейські вилучили 16 тонн контрафактної продукції, 8 тонн компонентів для виготовлення побутової хімії, понад 5 тисяч одиниць порожньої тари, а також обладнання та чорнову фінансово-господарську документацію.

Вартість вилученого майна становить понад 9 мільйонів гривень.

Організаторам підпільних цехів загрожують штрафні санкції від 170 до 255 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Питання Показати IP 26 Жовтня 2016 11:49
По якій ціні все це оцінювали, адже це підробка і не може взагалі реалізовуватись.
Анонім до Питання Показати IP 26 Жовтня 2016 12:29
По тый яка може реально показати Статистику!
Вася Показати IP 26 Жовтня 2016 13:02
І куда його зараз? Фіскалів мити????? А чому фіскали нічого не кажуть що Караас Барабас без ліцензії пиво вже 2 роки продає ????????А?? Чи то тільки треба таких що в підвалах шукати????
сергій Показати IP 26 Жовтня 2016 13:44
Мені прийшлося купити на автобазарі такий підробний порошок. Якість низька, хоча платив ціну фірмового порошку. Це досить замалий штрав в порівнянні зі збутом . Ви до пива в карабасі не рівняйте.
! Показати IP 26 Жовтня 2016 15:38
все, не буде в італійських магазинчиках буде пусто)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus