USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку вирішили проблему покосу трави

13 Червня 2017 14:09
Оскільки у деяких мікрорайонах міста мешканці досі нарікають на нескошені траву, вирішити проблему закликав комунальників виконувач повноважень міського голови під час оперативної наради 13 червня.

Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як поінформувала, що протягом двох тижнів 159 звернень у міську раду стосувалися комунальної сфери міста. Так, лучани просили заасфальтувати яму на проїжджій частині на вулиці Данила Галицького, виконати благоустрій на проспекті Соборності, 13, 15, Грушевського, 28, також просили зрізати аварійні дерева на вулиці 8 березня, 10, проспекті Грушевського, 18, а також попідрізати дерева на вулицях Мамсурова, Дубнівській, 60 та на вулиці Зв’язківців. Покосити траву просили у сквері Героїв Небесної Сотні та на розі вулиць Словацького та Івана Франка. Також неодноразово надходили нарікання на занедбаний стан клумб на проспекті Волі та несвоєчасне та неякісне прибирання на вулиці Шопена, Зв’язківців та скверу Героїв Небесної Сотні.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук закликав керівництво КП «Парки та сквери міста Луцька» пришвидшити роботу, аби питання нескошеної трави взагалі надалі не порушували під час нарад. Він нагадав, що про покос трави говорив ще під час сесії міськради. Якщо потрібно додатково виділити кошти, ці кошти виділять та придбають техніку, але досить говорити про це «копійчане» питання. Секретар міськради відзначив, що у Луцьку не повинна повторитися минулорічна ситуація, коли трава у дворах сягала до поясу.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що є питання до деяких ЖКП щодо прибирання територій, тож потрібно вирішити проблему санітарного прибирання та покосу трави. Він наголосив, що місто повинно бути у гідному стані, адже невдовзі – День конституції та Ніч у Луцькому замку, тож прибудинкові території повинні бути доглянуті.

Нагадаємо, під час оперативної наради у травні Ігор Поліщук закликав комунальників косити газони у місті «не лише під приїзд президента чи прем’єр-міністра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 13 Червня 2017 14:14
Я думаю, це Лапін траву підживлює, щоб росла вище.
Аліна Показати IP 13 Червня 2017 16:01
Як можна слово Конституції писати з маленької літери?
123 Показати IP 14 Червня 2017 08:17
згідно державних закупівель на 2017рік дані об'єкти по викошуванню газонів віддали у "приватні руки", КП "Парки та сквери м.Луцька" до цих об'єктів ніякого відношення немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus