USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вивели з експлуатації одну котельню

20 Липня 2017 09:59
У Луцьку повністю вивели з експлуатації стару котельню, що по вулиці Прогресу, 4. Далі її ліквідують.

Наразі всі монтажні роботи з перепідключення цієї котельні до нової, що по вул. Шевченка, 3, завершені. Трубопровід випробувано, повідомляють у прес-службі ДКП «Луцьктепло».

Учора цю ділянку проінспектували представники ЄБРР та залишилися задоволеними якістю. Тепер підрядник, а це - Луцьксантехмонтаж №536, засипатиме рови та розпочне роботу з благоустрою.

Нагадаємо, що ДКП «Луцьктепло» та Луцька міська рада у співпраці з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) реалізує «Проект реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку». Проект включає в себе інвестицію за рахунок Кредиту ЄБРР та Гранту Східноєвропейського фонду партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) в пріоритетні капітальні витрати підприємства, що спрямовані на зменшення втрат енергії, зниження споживання природного газу та електроенергії та підвищення якості послуг з централізованого теплопостачання та гарячої води у місті.

На сьогодні вже на фінальній стадії монтаж попередньо ізольованих труб на вулиці Прогресу. Також великий шмат роботи зроблено на вулиці Глушець. Проте тут, щоб завершити необхідно чекати сухої погоди, бо нові труби потрібно гідроізолювати, а це не можна робити, коли вони у воді, - зазначили перевіряючі спеціалісти, а також вказали на деякі недоліки, які необхідно виправити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 20 Липня 2017 10:52
нарешті звершилось , бо вже 2 місяці скачемо по ямах , а діти бігають то ровах, аж моторошно. Невже будуть засипати.УРА!!!!!!!!! Прийду додому то побачу як засиплять??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus