USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знову позрізали дерева

10 Липня 2016 16:23
Мешканці Луцька обурені, адже не пройшло і декілька тижнів після скандалу зі зрізанням дерев на вулиці Лесі Українки, як комунальники знову почали видаляти дерева. Тепер вже по проспекту Відродження.

Про це написала Іра Мельникова у Фейсбук.

Як запевняє жінка, дерева позрізали, аби звільнити місце для чергового магазину одного з депутатів місцевого рівня.

«Це фото на Відродження, 2. З достовірних джерел мені відомо, що розчищають територію для будівництва чергового магазину одного з депутатів місцевого рівня. За гроші наші чиновники і кіоски приберуть, і дерева зріжуть ( на фото два свіжозрізані пеньочки). Де логіка: магазин на магазині стоїть і магазином поганяє... Це називається "благоустрій" міста?», - йдеться у дописі лучанки.
Нагадаємо, у Луцьку за зелені насадження почалася справжня «війна». Так, декілька тижнів тому комунальники зрізали цілком здорові дерева на вулиці Лесі Українки. Мотивували вони це тим, що має відбутися реконструкція вулиці, а для цього її треба зачистити від зелених насаджень.

Згодом, на вихідних, позрізали дерева по проспекту Перемоги та на вулиці Винниченка, аби облаштувати «кишеню» для заїзду громадського транспорту на зупинці.

Це призвело до того, що навіть ліквідація дерев, які постраждали внаслідок стихії, «накручений» люд почала обурювати. А в дворах, які ремонтуються – також скандали. Плодові дерева, які висаджували мешканці, вирубували заради нового асфальту або мотивуючи, що вони аварійні. Лучани вже й собою загороджували ті дерева – та робітники виконували поставлені завдання.

Відтак, жителі Луцька, які не жарт стурбовані знищенням зелених насаджень, зібралися діяти. Містяни створили ініціативну групу, до складу якої увійшли юристи, екологи, геологи, фахівці лісогосподарської галузі тощо. Людей об’єднує мета не дозволити міській владі нищити дерева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
? Показати IP 10 Липня 2016 16:55
Збираються різати дерева біля БАСЕЙНУ на пр.Грушевського в угоду олігарху
Лучанка Показати IP 10 Липня 2016 16:57
Вже й на проспекті Волі - від Шопена до Київського майдану планують реконструкцію з видаленням дерев. Кому потрібна така "краса"? В усьому цивілізованому світі, до якого ми так безуспішно прагнемо, бережуть і плекають не тільки кожне деревце, але й кущик. Кожен, хто хоч раз побував у нашому місті, пам"ятає його ошатним, зеленим. Може, вже досить нервувати людей, змушувати їх вибігати на вулицю та обв"язувати вцілілі дерева чорними стрічками?
Василь до Лучанка Показати IP 10 Липня 2016 18:22
Ви про що? В усьому світі, в усіх цивілізованих країнах існує гасло "людина понад усе". А в нас?
ВОВК Показати IP 10 Липня 2016 18:33
тупе полішуцтво делегувало в Міську краду кращих своїх представників. Тепер коли з халупи хлопа роблять стійло - кричать Гвалт. А ви шо думали шо селюк Романюк має якесь відношення до культури. Касамольці вміють руйнувати і робити плац для плебсу.
луцьк Показати IP 10 Липня 2016 19:23
все с..ки,позрізають і колючим дротом обтянуть все місто
Уке до луцьк Показати IP 10 Липня 2016 20:14
Що за дроврсекі. Де головний доровосек? Все це просувае хто? Влада дровосеків! Урка!
Лучанка Показати IP 10 Липня 2016 23:24
У минулому житті на пана Романюка, мабуть, дерево впало. Звідки ж така ненависть до легенів планети?
Кірик Показати IP 11 Липня 2016 09:24
Це все руль Тарасика, а він всіх зазомбував і рішає, морда вже як тазік, невідомо, чому йому не дадуть по лапах.
ЮРИК Показати IP 11 Липня 2016 09:39
А яким боком тут комунальники? депутатик найняв аліків, а винне у всьому зелене господарство?
Сусід Показати IP 11 Липня 2016 09:46
Дякую Волинським новинам за те що піднімаєте цю тему і моніторите ситуацію. При спилюванні дерев стає наочно видно хто в чому зацікавлений і звідки ростуть роги. Може нарешті завдяки інтернету почне розвиватись громадське суспільство і супротив корупції у міськраді.
1212 Показати IP 11 Липня 2016 10:39
Це Женік Ткачук буде черговий МАФ ставити. Тому і повирізали дерева.
невідомий Показати IP 21 Березня 2019 11:33
Дуже обурена тим,що дерева на вулиці Шопена 13 і Шопена 15 просто вирубили,розумієте?Ті дерева що посадив мій сусід,який помер 4 років тому.Яке вони мають право,просто сказали що кладуть бруківку.Я не знаю що з цим робити,в цей двір в який було любо глянути,перетворили в «лисий» простір для машин.Скажіть будь ласка,люди реально такі безсердечні,не розумні?Вони ж самі себе вб‘ють,своїми поступками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus