USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Львові – сутичка між «Правим сектором» та ліворадикалами

6 Листопада 2016 23:12
У ході масових сутичок застосовували петарди і димові шашки, поліція шукає зброю

Про це повідомляє «Главком».

У неділю ввечері, 6 листопада, у Львові виникли сутички між правими та лівими радикалами. Відповідно до попередньої інформації, у сутичках на вулиці Залізничній взяли участь близько 200 осіб з обох боків, які застосували димові шашки і петарди.

Як стало відомо, сутички виникли між представниками «Правого сектора» і активістами ліворадикального «Автономного опору». Останні мали намір сьогодні провести вуличний марш на честь Нестора Махна. Напередодні суд заборонив проведення такого маршу, але ліворадикали пообіцяли його провести.

Зі слів «Автономного опору», про що вони повідомили на своїх сторінках у соціальних мережах, на соціальний центр «Цитадель» напали представники «Правого сектора».

«Ми все відбили, з нашого боку немає ніяких втрат. Зі сторони нацистів декілька ранених», - йдеться у повідомленні.

Одразу після того, як стало відомо про сутички, на одній із офіційніх сторінок «Правого сектора» у з’явилося повідомлення про причетність активістів «Правого сектора» до сутичок, однак приблизно за 15 хвилин його видалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
hgtvf Показати IP 7 Листопада 2016 01:53
так і до цивільної не довго
Медведчук Показати IP 7 Листопада 2016 09:15
Яка радість усе іде по плану

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus