USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У поліції зробили заяву щодо трагедії в Княжичах

13 Січня 2017 14:33
У Нацполіції України заявили про завершення службового розслідування інциденту в Княжичах в результаті якого загинули 5 правоохоронців.

Про це повідомив заступник голови Нацполіціі Олександр Вакуленко, передає «Інтерфакс-Україна».

«У Нацполіціі завершено службове розслідування. Можливо, сьогодні або в понеділок буде дисциплінарний наказ про заходи, які будуть вжиті», – сказав він.

Вакуленко нагадав, що розслідуванням події займається Генеральна прокуратура.

Нагадаємо, 4 грудня під Києвом загинуло п'ятеро поліцейських внаслідок перестрілки між бійцями КОРДу, копами-розвідниками й співробітниками Державної служби охорони. Керівництво Міністерства внутрішніх справ України призначило службове розслідування щодо інциденту. Також прокуратура встановлюватиме причини та обставини стрілянини.

За словами нардепа та радника глави МВС Антона Геращенка, родини правоохоронців, які загинули під час перестрілки у селі Княжичі під Києвом, отримають близько 700 тисяч гривень.

Тимчасовий виконувач обов’язків голови Нацполіції Вадим Троян заявив, що від служби відсторонено 25 працівників поліції, які брали участь у спецоперації. Журналіст Костянтин Стогній упевнений, що у Княжичах відбулась операція зачистки, а не випадкова перестрілка.

Відео ТСН:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus