USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У центрі Маневич висадили алею троянд

22 Квітня 2018 09:00
Ще у 2017 році народний депутат Ірина Констанкевич разом із жителями Маневич почала працювати над проектом благоустрою центральної площі селища. Тоді із коштів соцеконому було виділено 300 тисяч гривень на реконструкцію площі, однак на досягнутому зупинятись не збиралися.

21 квітня Ірина Констанкевич разом із чоловіком та командою помічників, спільно із жителями селища продовжили хорошу ініціативу, і десятки прекрасних троянд незабаром заквітнуть на центральній площі селища.

«У рамках загальноукраїнської акції УКРОПу спільно з селищним головою та небайдужими жителями сьогодні вдалося продовжити хорошу ініціативу з благоустрою центральної площі селища. Будемо сподіватися, що незабаром тут заквітнуть тридцять кущів прекрасних троянд, і це додасть позитиву та радості в житті людей», - зауважила народний депутат Ірина Констанкевич.

«Продовжуємо працювати над реалізацією проекту з благоустрою центральної площі Маневич, адже тільки спільними зусиллями зможемо навести лад в селищі. Переконаний, що до дня селища, який відзначатимемо у травні, нашу площу буде не впізнати»,- поділився переконаннями Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Того ж дня з ініціативи народного депутата Ірини Констанкевич команда маневицького УКРОПу за участі помічника нардепа Леоніда Новака висадили алею лип поблизу маневицького Будинку культури.

Роботою залишились задоволені усі. Жителі селища тим що матимуть реконструйовано центральну площу, яка обіцяє стати справжнім центром культури та відпочинку, а Ірина Констанкевич тим, що вдалося реалізувати ще одну хорошу ініціативу, яка покликана покращити життя людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А самим слабо? Показати IP 22 Квітня 2018 11:23
Ганьба маненвичанам, які проснулися (і до лише з десяток людей) лише коли приїхала депутатка
Лучанин Показати IP 22 Квітня 2018 14:40
Наша історія нічому не навчила. Ще до весни усі висаджені квіти були в приватному секторі
Ганьба!!! Показати IP 22 Квітня 2018 23:04
А чому ніц видно голови РДА Линдюка? Він що, попередні підсумки із заврайоно підбивав чи також рив землю, але біля Лісового? Міг би виповзти і до людей, які прикрашали районний центр...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus