USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ЦРУ заявили, що Huawei фінансують китайські спецслужби, – ЗМІ

20 Квітня 2019 15:38
Дані ЦРУ засвідчують що китайську компанію Huawei фінансують розвідка і армія КНР, а також Комісія з нацбезпеки Китаю.

Про це повідомляє The Times із посиланням на джерело.

«Американська розвідка показала Великій Британії, що Huawei узяла гроші у Народно-визвольної армії, Комісії з національної безпеки Китаю і третьої гілки китайської державної розвідувальної мережі», повідомляє британське джерело.

За інформацією співрозмовника видання, США поділилися звітом ЦРУ щодо Huawei із союзниками по розвідальянсу Five Eyes, до якого також входять Велика Британія, Австралія, Канада і Нова Зеландія.

Huawei планує поставляти Великій Британії обладнання для розбудови 5G-мереж.

21 лютого держсекретар США Майк Помпео заявив, що Вашингтон не зможе співпрацювати або обмінюватися інформацією з країнами, які використовують системи китайської компанії Huawei Technologies через загрозу безпеці.

США, Канада, Австралія, Японія та Чехія уже наклали серйозні обмеження на продукцію Huawei і ZTE (Польща й Норвегія розмірковують над цим) через побоюванняк, що її використання зробить мережі цих держав уразливими для шпигунства з боку КНР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus