USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Компартії розповіли, як олігархи віддячили Харі

28 Березня 2011 17:44
Голова Федерації профспілок України (ФПУ) Василь Хара "зрадив трудовий народ двічі - перебігши з Компартії до Партії регіонів і ставши співавтором проекту Трудового кодексу".

Про це заявив народний депутат від Компартії Євген Царьков, повідомила газета ГПУ з посиланням на партійну прес-служба КПУ.

За словами Царькова, переобрання Хари головою ФПУ - "не більше, ніж подяка олігархів за зраду інтересів народу".

Комуніст зазначив: "Хара зрадив трудовий народ двічі - перебігши з Компартії в Партію регіонів і ставши співавтором проекту Трудового кодексу, який навіть у буржуазних ЗМІ називають рабовласницьким".

"Ми (комуністи - ред.) не бажаємо Василю Георгійовичу довгої і плідної праці на полі зради інтересів трудящих та обслуговування буржуазії. Ми бажаємо членам профспілок зрозуміти, хто і навіщо ними керує, і реально захищати свої права у співдружності з лівими силами, а не з партіями великого капіталу", - підкреслив парламентарій.

Нагадаємо, 23-24 березня у Києві відбувся VI з'їзд ФПУ. На цьому з'їзді Василь Хара був переобраний головою Федерації профспілок України. За підтримку його кандидатури проголосували 624 осіб, проти - 5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus