USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі безробітні стають підприємцями

25 Червня 2013 15:50
Знайти роботу допомагають безробітним у Ковелі. Наприклад, майже 20 безробітних стали підприємцями.

Про це пише ПроКовель.

Минулого тижня в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості вирішувала, як допомогти безробітним започаткувати власну справу.

На засідання комісії запросили майбутніх потенційних роботодавців, які наразі перебувають на обліку в центрі зайнятості, щоб вислухати їхні бізнес-плани. Також вони представили власні проекти, котрі можуть використати безробітні.

Протягом півроку рекомендаціями фахівців центру зайнятості вдало вже скористалося 18 наразі колишніх безробітних, які стали підприємцями завдяки підтримці центру та стартовому капіталу - одноразовій допомозі, яку спеціально для цих потреб надає держава. Так, роботодавцями стали молоді люди віком до 35 років, а також одна особа з обмеженими фізичними можливостями та двоє мешканців сільських населених пунктів.

Окрім цього, ковельський центр зайнятості постійно пропонує всім охочим, які планують розпочати підприємницьку діяльність, взяти участь в індивідуальних чи спільних консультаціях.

Одне із таких численних засідань відбулося днями, туди прийшло 10 осіб. Вони цікавилися законодавчою базою, зокрема нововведеннями до Закону України «Про зайнятість населення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
безробітний Показати IP 25 Червня 2013 16:57
ПрЯма відкачяка денег. Одержують допомогу, а за місяць закривають, що вони можуть розпочати сміх та й годі.Грішми діляться.Це ми вже проходили.Це ж бюджетні гроші, платників податків, не всім їх дадуть- це вибрані свої люди.Ден не глянь, одна корупція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus