USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку шукають перспективних дітей

14 Червня 2013 15:41
На очах у батьків та вчителів юні плавці Луцька доводили свою майстерність у «підкоренні» водної стихії. А кращі з кращих отримали не лише море позитиву від перемоги, а й цінні подарунки.

Так, сьогодні, 14 червня, проводилися змагання першості Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання Луцька серед учнів груп початковї підготовки.

Чемпіонат проходив у трьох вікових категоріях: І категорія – діти 2004 року народження і молодші, ІІ категорія – народжені у 2003 році. ІІІ категорія – школярі 2002 року народження.

У програмі змагань - плавання батерфляєм. Дистанцію 25 метрів брали учасники першої вікової категорії, відстань 50 метрів долали ті, хто належить до другої категорії, ну, а стометрівка дісталася найстаршим.

Також діти змагалися на першість у комплексному плаванні. Дистанцію 100 метрів долали плавці ІІ категорії, а 200 метрів ІІІ категорії.

Переможці змагань визначалися по кращому результату у кожній програмі, відповідно до віку.

За словами керівника учбово-спортивного відділу СДЮШОР плавання Луцька Олени Дорофєєвої, для груп початкової підготовки такі змагання проводяться через кожних два місяці. Організовуються вони, мовляв, для того, щоб побачити рівень вихованців, виявити перспективних дітей, адже основна мета роботи школи – підготовка спортсменів до збірних команд України.

Як розповіла одна із переможниць, яка завоювала друге місце у першій віковій категорії, Олександра Бринза, найбільше задоволення отримала навіть не від перемоги, не від того, що отримала сьогодні другий розряд із плавання, а через те, що підтримати її прийшли мама й тато.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus