USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учасника пікету прокуратури у Луцьку намагалася затримати міліція

17 Січня 2014 16:59
За адміністративне правопорушення правоохоронці намагалися затримати одного з учасників кампанії громадського тиску на прокуратуру у Луцьку.

Після завершення акції, що відбулася поблизу прокуратури Волинської області 17 січня, колона пікетувальників вирушила у напрямку Театрального майдану. Її супроводжувала чимала кількість правоохоронців. Дехто з учасників заходу запалив димові шашки.



Вже на Театральному майдані один з працівників міліції намагався затримати пікетувальника, який запалив димову шашку. Зі слів правоохоронця, юнак вчинив адміністративне правопорушення, передбачене статтею 195 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Учасники пікету заперечували це та намагалися захистити товариша. Доволі швидко юнакові вдалося вирватися з рук правоохоронців та втекти з місця інциденту. Як зазначив один з міліціонерів, діючим законодавством заборонено використовувати піротехнічні засоби, а на зауваження правоохоронців із закликом загасити «фаєр» учасник акції не відреагував.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
7557 Показати IP 17 Січня 2014 17:08
біжи, втікай !!!!!! оце акція ))))))))) боягузи, якщо робите "щось правильне" то і відповідайте за законом ! сміх та й годі.
222333444 Показати IP 17 Січня 2014 17:14
Боян. Теперка сидить вдома під столом і думає - а нажуя я це зробив?
громадянин Показати IP 17 Січня 2014 18:13
Боже, який хероїзм. Купка малих деб****ватих нероб вирішила "зарисуватись". Могли б ще й тероризмом зайнятись, - наприклад, в церкві чи в ЦУМі голосно пукати. Ефект аналогічний.
Степан Бандера Показати IP 17 Січня 2014 18:37
СЛАВА ГЕРОЯМ ! СЛАВА ХЛОПЧАКАМ _ ПАТРІОТАМ ! Дивлячись на це відео дивуюсь, чому в Луцьку ПАТРІОТИ лише кілька малолітніх хлопчаків ? Чому дорослі їх не підтримали ? НЕВЖЕ на Волині всі дорослі повс*****ся від страху перед мусорнею ? Невже на Волині прокуратура, міліція і суди є СПРАВЕДЛИВИМИ і ПРАВДИВИМИ ? ГАНЬБА СЦИ***** ДОРОСЛИМ волинянам, які НЕ підтримали ГЕРОЇВ МАЛОЛІТНІХ ПАТРІОТІВ !
Сташинський до Степан Бандера Показати IP 17 Січня 2014 20:06
Тебе вже давно нема)))))))))))))))))00000000000
Фанат до Сташинський Показати IP 17 Січня 2014 23:22
Ти теж примара
Луцький Показати IP 17 Січня 2014 20:22
"Національний альянс" - Свободівські фашисти! Чого з ними цяцькаються, у демократію граються... Повиростають - будуть же по вулицях зі зброєю ходити і людей вбивати! Ох дочекаєтесь...!!!
Лучанин Показати IP 18 Січня 2014 00:56
Луцький майдан здрібнів до рівня покидьків, що можуть лише хуліганити
Саша Показати IP 18 Січня 2014 01:01
Бенд***, сколько можно занимался этой хр****? Каждый день музыка в центре которая нравится не всем, куча пьяных малолеток бегает возле сцены, вы посмотрите какой срач вы сделали в центре города! Все заплевано, вся трава потоптана. Какие вы на**** патриоты? Ту д*** как ее Мая вроде только выпустили и тут же она сразу же пошла бороться за права людей а как ее тянули попрокуратурам и милиции то у нее были полные штаны! Парадокс только 3 дня назад показали по своему что майдан в Луцке затих как тут же на следующий день пошла активность музыка опять малолетки и все такое. Делать вам нечего вот и все, а про палатки ваши на против прокуратуры я вообще молчу. У меня вызывает исторический смех то что когда я вижу как дети кричат гасло "смерть ворогам" тут же вопрос какие враги могут быть у 16 летнего ребенка? Короче Сталина на вас нет! А за то что милиция хотела задержать пацана? Какое вы имеете право мешать законным действиям работникам милиции? Сейчас вы их обсираете а когда что то не дай Бог у вас случится то сразу же бежите и кричите помогите во все инстанции. Просто бред. Револиционеры хр*****...
Макс Показати IP 18 Січня 2014 02:46
У такій ситуації міліціонер мав право прострелити ногу правопорушнику із табельної зброї (та і дати по голові решті), так, як той здійснював опір при затриманні і намагався втікти (втік). Мєнту честь і хвала за стриманність в критичній ситуації, я б вистрілив. Малолітніх клоунів на чолі з маєю давно пора відправити на виправні роботи
Історик Показати IP 18 Січня 2014 07:18
В дофашистській Германії все так само розпочиналось- факельні колони, спалення книжок, залякування людей, мітиги, розмальовування будинків, погроми магазинів (як у Львові, Києві), спалення Рейхсагу а далі спалення всіх неугодних в крематоріях (це така "Смерть ворогам"). Краще вже така держава, як зараз.
Дмитро Показати IP 18 Січня 2014 10:20
Саша здаеться ти влучив у саму точку, підтримую руками і ногами. Теж дістало це, ці мололітні та не повноцінні розумом діти які ведуть себе не знати як!!!
Дмитру та історику Показати IP 18 Січня 2014 11:21
Малолітство і розум - речі несумісні і про це знає кожний дорослий, який колись був малолітком. У Німеччині (а не Германії) не малолітки творили фашизм, а фашисти обробляли малоліток. Так само, як в СРСР з людей робили комсомольців. Висновок. Наші малолітки - це концентроване відображення сучасної влади.
Бандері Показати IP 20 Січня 2014 15:05
Якщо ви плануєте з такими фаєрними покидьками будувати країну - ви можете збудувати другу гітлерівську Німеччину.
лучанин Показати IP 20 Січня 2014 15:10
Неймовірно, скільки треба мати розуму, щоб з малого дебілка робити ледве не національного героя. Воно, з***нець, саме не знає, що зробило, а інші його ще й захищають. Якщо вчинив проступок, май сміливість відповісти, а не ховайся в натовп саранчі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus