USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Учасники блокади Криму відмовилися коритися Чубарову, – ЗМІ

7 Грудня 2015 16:43
Учасники блокади Криму відмовляються виконувати прохання депутата Верховної ради України Рефата Чубарова і не дозволяють працівникам “Укренерго” завершити ремонт ВЛ 220 кВ “Каховка — Титан”, - повідомляє УНН з посиланням на "Новости Крыма".

Як повідомляють херсонські ЗМІ, активісти чергують біля повалених опор, щоб бригади енергетиків не змогли відновити електропостачання Криму, про що напередодні повідомив.Чубаров після переговорів з Президентом України Петром Порошенком.

Видання “Херсон онлайн” пише, що 6 грудня близько 21.00 до поваленим опорам ВЛ “Каховська — Титан” приїхала ремонтна бригада “Укренерго” у супроводі правоохоронців і знімальної групи телеканалу “Інтер”, який, як і завод “Титан”, належить структурам Дмитра Фірташа.

“Вони наполягали на тому, що між учасниками блокади і владою була досягнута домовленість про відновлення роботи лінії електропередач... Активісти відмовилися допустити ремонтників до опор. На місце події виїхав керівник військово-політичної операції "Блокада Криму“ друг Хорват ”,— повідомило видання.

Разом з тим журналіст телеканалу ATR і один з активних учасників блокади Криму Осман Пашаєв на своїй сторінці у Facebook написав, що Рефат Чубаров заявив про відновлення ПЛ “Каховка — Титан” під тиском президента України Петра Порошенка. При цьому журналіст підкреслив, що учасники блокади категорично проти включення.

Згідно з інформацією Османа Пашаєва, один з учасників блокади Криму зазначив, що:” Якщо буде договірняк, ми всі підемо і не будемо маріонетками меджлісу ”.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко зазначив, що аварійне постачання електроенергії через одну лінію електропередач до анексованого Криму та частини південних районів материкової України відновлять найближчим часом.

Раніше голова Меджлісу Рефат Чубаров сказав, що активісти блокади анексованого Криму дозволять почати використовувати відновлену лінію електропередач 220 кВ “Каховська — Титан”.

Нагадаємо, 21 листопада о 23:20 електропостачання до Криму припинилось через те, що було підірвано одну ЛЕП, що постачала електроенергію на півострів. Через це також постраждали кілька районів Херсонської та Миколаївської областей.

26 листопада група волинян вирушила на енергетичну та економічну блокаду Криму.

БЛОКАДА КРИМУ: ФОТО З БЛОКПОСТІВ, ДЕ ЧЕРГУЮТЬ ВОЛИНЯНИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Василь Показати IP 7 Грудня 2015 17:25
А для чого відновлювати? Он вже всі канали, не кажучи про інтернет тріщать що в Криму світло є. Правда в нас тепер вугілля немає, але нащо тепер нам світло? Світло - це залежність, в даному випадку від електроенергії. А ми ж незалежні?!
Анонім до Василь Показати IP 7 Грудня 2015 17:46
В данном случае Украина добивается независимости не только от собственной электроэнергии, но и от денег, теряя на прекращении поставок электроэнергии 50 миллионов долларов ежемесячно. И это без учета сопутствующих потерь, например, невыработанной электроэнергии Запорожской АЭС, неминуемых штрафных санкций за нарушение межгосударственного договора, ...
добряк Показати IP 7 Грудня 2015 22:40
недавати кримським зрадникам і російським окупантам не одного кіловата,хай їм путлер і гоблін світить іскрами з очей і молніями з *упи
Анонім до добряк Показати IP 8 Грудня 2015 07:10
Аксенов уже сказал Украине - и не надейтесь, мы не будем покупать вашу электроэнергию. Поэтому сидите и дальше без денег.
Аксенов Показати IP 8 Грудня 2015 00:34
Мы уже давно отказались от всего украинского. Они перекрыли рынок поставок стройматериалов полгода назад, продовольствия — три месяца назад, воду в самом начале перекрыли. Электроэнергия была последняя «нитка», которая связывала нас с Украиной. Вот сегодня мы отрезаны уже полностью и не имеем намерений вновь поддерживать эти отношения.
вода до Аксенов Показати IP 8 Грудня 2015 13:16
Ще воду перекрити і будете сечу гобліна пити.
Анонім до вода Показати IP 8 Грудня 2015 13:27
Д*рик, ты даже не можешь читать того, что написано, а пытаешься комментировать.
аяяй Показати IP 8 Грудня 2015 08:31
Ой ой ой,сидите и варитесь в своей каше,да и Украине по большому счету Крым вообще не нужен,нахлебники.
Анонім до аяяй Показати IP 8 Грудня 2015 10:44
По поводу нахлебников: Бюджет Луцка на следующий год включает в себя 6/7 субвенций из государственного бюджета Украины. Иными словами, бюджет Луцка только на 1/7 состоит из денег, заработанных Луцком.
аяяй Показати IP 8 Грудня 2015 21:25
Назад Крыму дороги нет,да и Россия не отдаст,да и мы уже не хотим,отрезали бы полностью от всего и сидите ждите у моря погоды или когда мост построят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus