USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Україна - у першій двадцятці країн за кількістю мігрантів

27 Травня 2013 13:01
До ТОП–20 країн світу за кількістю мігрантів увійшла Україна.

Про це під час круглого столу «Проблеми правового захисту прав українських трудящих мігрантів в Європі» повідомила народний депутат України Оксана Білозір, - інформує УНН.

«За кількістю мігрантів Україна входить до ТОП-20 країн світу, які сукупно формують фактично більше, як 50% всіх трудових міграційних потоків разом з такими країнами, як США, Канада, Німеччина, Британія, Індія», - сказала депутат.

За її словами, основною загрозою легальної та нелегальної міграції є колосальні втрати інтелектуального потенціалу нації.

«Ми маємо докласти всіх зусиль, щоб зберегти трудовий потенціал нашої держави, але успіху на цьому шляху ми можемо досягти лише спільною європейською політикою у сфері міграції», - зауважила посадовець.

Зауважимо, 1,5-2 мільйони громадян України виїжджають за кордон щоб працевлаштуватися, причому з них 30 % - жінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus