USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Українські спецслужби схопили російських офіцерів ФСБ та ГРУ

14 Квітня 2014 08:42
Унаслідок дій українських спецслужб затримали офіцерів Федеральної служби безпеки та Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій.

Як повідомляє "Радіо Свобода", в інтерв'ю Hromadske.tv згідно з підсумками недільного засідання Ради національної безпеки та оборони він зазначив, що українська влада знешкоджуватиме осіб, які потрапили на територію України ззовні для дестабілізації ситуації та посилення громадянського протистояння на сході України.
Водночас, Парубій відмовився наводити інші подробиці антитерористичної операції, яка згідно з рішенням РНБО проводиться на сході України.

Як повідомлялося, спікер Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що РНБО в неділю ухвалила рішення розпочати масштабну антитерористичну операцію на сході України із залученням Збройних сил.
При цьому він заявив, що напередодні "координовані Російською Федерацією терористичні загони" захопили управління внутрішніх справ та інші адміністративні будівлі в кількох містах Донецької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 14 Квітня 2014 08:55
Парубія схопив біляк.
які тормози Показати IP 14 Квітня 2014 09:50
Які тормози при владі...
я Показати IP 14 Квітня 2014 10:07
всіх ловлять... всіх росіян уже вивели на чисту воду.... тільки ще жодного з російським паспортом так і не показали....ото тільки на словах і роблять....
сссссс Показати IP 14 Квітня 2014 10:09
Переламати руки і ноги.
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 14:19
а де докази- вилученні документи-свідчення -проведенне слідство- повний список фамілій-рід війск тай коментувати треба слідчому а не коменданту майдану : Напевне Адрій ще невідійшов від ефоріі майдану плете як мокре горить-а вже півдержави проср*ли : Біда Андрію що ти прийнів цю посаду в якій нетелепаеш і водять тебе кругом пальця а напевне кабінетом тішишся -оце біда : Пишуть що вже бригада вда в донецьку руський прапор підняла-може ти того незнаеш позвони якщо скажуть добрий день то своі а якщо пешел нах-й то адрюю москалі -я так щоб ти неказав що незнаеш
111 Показати IP 14 Квітня 2014 15:03
Зараз вам всі прізвища назвуть і все розкажуть, щоб цим скористались ті кому це дуже треба. Ви думайте, що пишите. Є ще якась таємниця, як розслідування, так і державна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus