USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українські «зірки» оголосили війну Укравтодору

31 Травня 2013 09:03
Станом доріг в України не задоволені як прості українці, так і зірки шоу-бізнесу, - йдеться у сюжеті ICTV. Ірина Білик, Дмитро Дікусар, Юрій Горбунов, Руслана Лижичко та інші світила вітчизняного шоубізу не добирають висловів, коли мова заходить про наші дороги!

Яна Клочкова за останній ремонт свого автомобіля виклала 16 тисяч гривень, а Дмитро Дікусар після їзди українськими дорогами змушений витратити понад 3 тисячі доларів.

Та що там витрати – Дмитро вже кілька місяців не може побачити батьків: через погані автомагістралі поїздка додому для нього перетворилась на неймовірну розкіш:

«Я вже чекаю коли хоч як-небудь дірки поприсипають гравієм і відразу поїду додому! Вже дуже хочеться побачити Одесу», - додає він.

Нагадаємо, українські дороги ремонтуватимуть турки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus