USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подорож з комфортом: українці мають змогу подорожувати поїздом з ванною та ліжком

8 Січня 2017 15:34
Українці мають змогу подорожувати з повним комфортом у вагоні-салоні, звісно, за дещо більшу плату, ніж зазвичай.

Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який облаштований кухнею, великою залою та просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю та електроплитою. Велику залу облаштовано м’яким куточком, комп’ютером, аудіо- та відеотехнікою. У спальному купе розташовано ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната. Кількість спальних місць становить від 5 до 11 (у залежності від конструкції вагону). Також вагони-салони облаштовані спеціальними купе для охорони та службового персоналу.

Замовити послугу перевезення у вагоні-салоні слід завчасно, але не пізніше ніж за 5 робочих днів до відправлення поїзда, та подати письмову заявку. У заявці необхідно зазначити такі відомості, як дата відправлення поїзда, станція відправлення та станція призначення, проїзд у напрямку «туди», «зворотно» або «туди і назад».

За кожний замовлений спеціальний вагон-салон сплачується вартість проїзду 11 дорослих пасажирів за тарифом м’якого вагона з двохмісними купе «СВ» відповідної категорії поїзда.

Відповідно до наказу Мінінфраструктури від 19.03.2012 № 170 «Про затвердження Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні» (зі змінами), ставки квитка і плацкарти, на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні диференційовані залежно від дальності поїздки, категорії поїзда та вагону, до яких під час розрахунку застосовуються коефіцієнти індексації за календарними періодами року (13 періодів) та коефіцієнти зниження – 0,9 (по вівторках та середах) та підвищення –1,1 (по п’ятницях та неділях) по днях тижня. Крім того, залежно від рівня сервісних послуг у поїзді (вагоні) застосовується коефіцієнт фірмовості.

За пробіг спеціалізованого вагону–салону у порожньому стані від пункту приписки до місця використання або у пункт приписки після звільнення сплачується вартість за перевезення цих вагонів у порожньому стані (порожній пробіг).

Cхеми вагонів

Регіональна філія «Південно – Західна залізниця»
Регіональна філія «Львівська залізниця»
Регіональна філія «Придніпровська залізниця» Регіональна філія «Одеська залізниця»
Регіональна філія «Південна залізниця»Регіональна філія «Придніпровська залізниця»
Регіональна філія «Південна залізниця»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 8 Січня 2017 15:47
совок
Активіст Показати IP 8 Січня 2017 17:23
Повний дебілізм і понти на колесах. Немає куди гроші дівати? То ще радянські зламки до пуття приведіть. Тепер будуть на них міністри зі своїми прессекретутками за бюджетні кошти розїжджати.
Яків Показати IP 8 Січня 2017 17:31
кінчені совки
Катя Показати IP 8 Січня 2017 20:51
То придумай шось краще баран
Всезнайко Показати IP 8 Січня 2017 21:28
Траходром на колесах...
до Активіста Показати IP 9 Січня 2017 00:03
Чому відразу бачити негатив? Хто має гроші, той зможе замовити собі комфорт. В нас немало людей з нормальним достатком, всі тільки плачуться що грошей нема, кожен другий їздить не машині бізнес класу.....А чому б сім'я, яка має кошти чи компанія друзів не може замовити собі комфортний переїзд?
Петя Показати IP 9 Січня 2017 00:26
Дизайн? - даже кіт не валявся! Хто має за що чи наважиться на мандри в хлівові.
Джулія Показати IP 9 Січня 2017 10:24
Красиво подорожувати не заборониш...
Наталка Показати IP 9 Січня 2017 11:03
хто має можливість таке замовити, той літає літаком, а не конференції проводить в потягу, я так думаю
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 11:32
кожен сходить з розуму по-своєму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus