USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці та китайці ходять найбільше на планеті. Інфографіка

22 Липня 2017 08:00
Дослідники престижного американського Стенфордсього університету виявили, що люди у світі ходять дуже різну кількість кроків щодня.

Дослідження важливе у зв'язку з тим, що у світі 5.3 мільйона людей щорічно помирають від хвороб, пов'язаних із недостатньою фізичною активністю.

Про це йдеться у матеріалі порталу Тексти.

Вимірювання проводилося безпрецедентно масовано (700 тисяч людей), на основі крокомірів у смартфонах. Це означає, що охоплено лише людей принаймні достатньо багатих для того, аби мати смартфони.

Гонконг, Китай, Україна, Японія, Швеція, Іспанія - в лідерах.

Найменше ходять пішки в Індонезії, Пакистані та Саудівській Аравії.

Але навіть середні показники в лідерах - далекі від рекомендованих лікарями 10 тисяч кроків (приблизно 8 км, залежно від зросту людини) на добу.


У вигляді карти: чим "прохолодніший" від темно-синього колір - тим вища середня фізична активність, чим "гарячіший" до червоного - тим нижча. Сірим - "нема даних".


Розподіл за двома осями: за вертикальною - та сама середня кількість кроків на день, за горизонтальною - середній час між першим та останнім кроком щодня. Графік з вибраними Nature.com країнами - на ньому ми червоним домалювали Україну.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нато Показати IP 24 Липня 2017 16:21
Все вірно. Спробуйте в Саудівський Аравії походити пішки. Можна загнутися просто вийшовши з приміщення чи машини на 20 хв. Хіба вночі ходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus