USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Унікальний проект заради талановитих дітей – у Луцьку

2 Березня 2015 14:31
Результат наполегливої роботи – перше видання унікальної книги про дітей і для дітей «Майбутнє Волині – талановиті діти», що поєднала у собі здобутки молодих талантів славетного краю, - презентували у Луцьку.

Презентація книги «Майбутнє Волині – талановиті діти» та святковий концерт відбулися 2 березня у Палаці культури міста Луцька.

Як розповіла організатор проекту, генеральний директор видавничого центру «Перлина» Вікторія Шеремета, такі книги видають з 2011 року, охопивши 16 областей України протягом чотирьох років. На Волині цю книгу видають вперше.



«Кожна дитина – талановита, найголовніше, дорослі повинні допомогти дітям знайти цей талант. На Волині співочі діти, гарно малюють. Я здивована тією кількістю талантів, якою сяє ваша Волинська земля, хочу побажати дітям успіхів, щоб вони мали впевненість та бажання крокувати до поставленої мети», - зазначила Вікторія Шеремета.

З її слів, організатори проекту спілкуються з керівництвом шкіл, звертаючись із офіційним листом з проханням про надання імен таких дітей. До участі у проекті залучають дітей та молодь віком від 4 до 20 років. Вікторія Шеремета зауважила, що діти – наш найдорожчий скарб, гордість, радість та майбутнє. Їхній талант та бажання – запорука усіх перемог.



«Я дуже рада, що мене відзначили у цій книзі, це велика честь для мене. Найголовніший мій талант – це спів, сьогодні я співатиму пісню, яку я готувала для конкурсу «Люди року» - «Моя земля». Це гарна та патріотична пісня про майбутнє України та ситуацію, яка склалася в країні», - зізналася учасниця проекту, юна співачка з Луцька Дар’я Остапук.



З її слів, професійно вокалом вона займається протягом декількох років із вчителькою Тетяною Ярошик. Дівчина брала участь у різноманітних конкурсах та вокальних проектах, першим з яких був «Міні-міс та Принцеса Луцька-2013», у якому вона посіла перше місце. У майбутньому Дар’я мріє стати артисткою, а також вивчити багато мов (наразі вона поглиблено вивчає англійську мову).

Інший учасник проекту, Тарас Гетманчук, займається вокалом упродовж чотирьох років у Луцькій музичній школі №1. Ще з раннього дитинства батьки зауважили його дар та віддали на навчання у музичну школу. Наразі юнакові доводилося брати участь у різноманітних конкурсах, як в Україні, так і за кордоном (у Болгарії, Франції, Німеччині, Чехії). Нині він не відчуває хвилювання перед виступами.



Розпочали концерт із виступу наймолодшої учасниці проекту Софії Гловацької з Ківерцівського району. Як нагадали гостям дійства, найбільшою цінністю у будь-які часи були, є та будуть діти, а кожна дитина без винятку талановита. Мета проекту «Майбутнє України – талановиті діти» - познайомити усіх із наставниками, мудрими супровідниками дітлахів у світ науки, мистецтва, спорту та маленькими мешканцями кожної області – гордістю України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Педобір Показати IP 2 Березня 2015 15:07
коментар було видалено
мама Показати IP 2 Березня 2015 15:37
нам пропонували - 1/4 сторінки коштувала 700 грн. то як нормальним людям можна показати талант своїх дітей і скільки тоді коштує це золота книжка
До мама Показати IP 2 Березня 2015 23:07
Нам пропонували за 750 грн... Як це називається, хто має гроші - той талановитий???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus