USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В пам’ять про загиблих захисників у Лаврові висадили буки

24 Жовтня 2018 22:05
На знак вшанування пам’яті захисників, які загинули на сході України, у селі Лаврів Луцького району учні старших класів, вчителі місцевої школи та громадські діячі висадили саджанці буків.

Акція стала можливою завдяки співпраці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», Лаврівської сільської ради та місцевої громади. До корисної справи долучився також депутат Луцької районної ради від партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» Олександр Бляшук, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Це гарний проект. З часом саджанці стануть могутніми деревами, такими собі зеленими пам’ятниками героям, які загинули за нашу Батьківщину. До них приходитимуть люди, аби вклонитися пам’яті захисників», - зауважує депутат.

До «зеленої акції» із адоволенням долучилися і школярі.

«Нещодавно наш односельчанин, учасник АТО Микола Денисюк, посадив у селі саджанці яблунь у формі тризубу. Тож ми вирішили підтримати таку гарну ініціативу і посадити поруч буки, які є символами загиблих воїнів, а не зброї.

Саджанці буків були вибрані не випадково, адже вони ніби захищатимуть своїм віттям яблуневий герб України. Пізніше кожне деревце буде позначене іменем загиблих воїнів не лише Лаврова чи Луцького району, а й Волинської та Тернопільської областей, адже саджанці привезені саме з Тернопільщини», - зазначили одинадцятикласники Михайло Базилюк та Ольга Тиміргалієва.

Робота завершилася, а результатом її стали рівненькі рядочки саджанців буків, що уже через кілька років стануть сильними і могутніми деревами, які символізуватимуть пам’ять та продовження життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus