USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні - півмільйона безробітних

18 Червня 2013 12:03
Згідно з даними Державної служби статистики, за станом на 1 червня в Україні офіційно зареєстровано 501 тисяча безробітних. Рівень безробіття знизився до 1,8%, - повідомляє Телеканал 24.

Зауважимо, що станом на 1 травня зареєстровано 534,7 тисячі безробітних.

Кількість безробітних, що отримали державну допомогу в травні, становила 384,3 тисячі осіб, середній розмір допомоги на одного безробітного в цьому місяці становив 1119 гривень.

Нагадаємо, як повідомили у Державній службі статистики, порівняно із березнем у квітні рівень безробіття в Україні знизився з 2% до 1,9%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ольга Показати IP 18 Червня 2013 12:07
Це тільки офіційно зареєстрованих. А скільки у нас непрацюючого населення, яке не перебуває на обліку в ЦЗ, або люди стояли на обліки 6 міс, роботи їм не знайшли - і зняли з обліку.
Ваня Показати IP 18 Червня 2013 12:17
Брехня повна.Все село не працює і не хоче працювати.Працюють самі на себе,податків не платять, а тільки насміхаються, що пенсія буде така ж як у вас, що працюєте, платите у пенсійний фонд за нас. Так воно і є. На біржах праці платять копійки- це нікому не потрібна структура, яка відмиває наші гроші, а нікому не допомавгає.е країна , а старна чудес. Безробітні половина населеня України.Хто має гроші поробили групи, допомогу державну отримують здорові люди, які можуть працювати, з головою трішки не впорядку і вже одерпжує пенсію більшу,ніж ця людина, що відпрацювала страховий стаж 40 років і ще платять тому, хто її доглядає 1000 з гаком- це що за закони дибільні.Скоро людям, які відпрацювали по 40 років, виплативши пенсійний фон не буде чим платити пенсій, бо фіктивні хворі, і фіктивні групи перебільшать працююче населеня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus