USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вантажівки з причепами вулицями Луцька попри знаки? Депутати- за

25 Грудня 2013 14:08
Прохання заборонити рух вантажних автомобілів з причепами вулицею Баранова у Луцьку не підтримали депутати міської ради.

Депутатські запити до начальника відділу ДАІ МВ УМВС України у Волинській області Владислава Іщенка та Луцького міського голови Миколи Романюка озвучив депутат Ігор Поліщук.

Як повідомив депутат, до нього звернулися мешканці вулиці Баранова, які потерпають від того, що вулицею постійно рухаються вантажні автомобілі з причепами (тягачі). Внаслідок систематичного руху дорога зазнає руйнування.

Окрім того, через вібрацію утворюються тріщини в стінах будинків. Мешканці також, кажуть, страждають через шум авто вночі.

Зі слів депутата, на вулиці встановлений знак, що забороняє рух вантажних транспортних засобів. Мешканці вулиці постійно конфліктують із власником вантажних автомобілів, які рухаються вулицею, незважаючи на знак. Депутат просив очільника луцької ДАІ та міського голову вжити заходів щодо заборони руху вантажних автомобілів з причепом вулицею Баранова.
Однак депутати міської ради запити колеги не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
василій Евгенович Показати IP 25 Грудня 2013 14:12
!!!!!!!!мабуть сплять а не вирішують серйозно
гость Показати IP 25 Грудня 2013 15:00
Оце вам і все ясно.Знак стоїть, а водім до одного місця.А менти не хочуть їх проконтролювати,щоб хоч одного добряче оштрафувати,а він перекаже всім іншим.Тоді людям нічого не остається, як викопати рова і вони їздити не будуть.Тоді буде міліція заставить побачити знака,яки забороняє проїзд.Тоді про які закони,знаки можна говорити.Жах.Птанння серйозне, а ці зажірилі,розбагатілі бездельники,що сидять при владі,депутати не підтримали.
По суті Показати IP 25 Грудня 2013 15:25
Міська рада перетворилася у справжню клоаку, де не вирішують питання, а ляпають язиками, зводять рахунки і рішають власні питання, а людей підтримати западло :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus